Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hooligans Goleniów ;D fc zarzew 78
nowa442 Tactiek 6b
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
55.1 gemiddelde waardering 61.8
very good Schieten very good
average Passen excellent
very good Verdedigen excellent


2e minuut.
Ignaciuk rent richting de bal. Gniadkowski is nu in balbezit. Ignaciuk begaat een overtreding. Ignaciuk krijgt een gele kaart. Gniadkowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Casanova met een snel genomen vrije trap. Papajec maakt een snoekduik en kopt de bal. Kazimierowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Mariani speelt de bal door. Casanova heeft problemen om de bal te vangen. Casanova passt de bal zonder na te denken. Gniadkowski geeft een lange en hoge pass. Duvarcıoğlu is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Duvarcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Duvarcıoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hooligans Goleniów ;D - fc zarzew 78 1:0

19e minuut.
Guirado met een sublieme pass. Klungelig pakt Penadinho de bal. Penadinho passt de bal met de wreef. Ghica is nu in balbezit. Ghica haalt uit met een fantastische trap. Kafel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Pałasiewicz geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Penadinho neemt de hoekschop. Vojnić is nu in balbezit. Vojnić draait met de bal, schiet en ... Kafel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Bonnier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kafel bokst de bal weg. Ghica is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Bonnier ... Strafschop! Directe rode kaart, Bonnier moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Bonnier schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Ghica moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Ghica kan niet meer verder spelen. Maślona komt het veld opgelopen. Vojnić zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Czarnotta geeft een hoge lob. Penadinho rent richting de bal. Wieniawa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wieniawa krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Obrejan verovert de bal door een tackle van achteren. Obrejan geeft de bal voor. Wieniawa is nu in balbezit. Wieniawa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hooligans Goleniów ;D - fc zarzew 78 2:0

27e minuut.
Răscanu speelt de bal door. Ignaciuk heeft problemen om de bal te vangen. Guirado speelt de bal door. Maślona rent richting de bal. Maślona haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Vojnić kopt de bal weg. Guirado bereikt de bal nog maar net als eerste. Guirado passt de bal in één keer door. Vojnić rent richting de bal. Vojnić draait met de bal, schiet en ... Kafel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Obrejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Maślona verovert de bal door een tackle van achteren. Maślona speelt de bal door. Vojnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojnić draait met de bal, schiet en ... Kafel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Vojnić is nu in balbezit. Vojnić passt de bal in één keer door. Penadinho is nu in balbezit. Penadinho geeft een lange en hoge pass. Vojnić krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Maślona maakt een snoekduik en kopt de bal. Kafel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hooligans Goleniów ;D - fc zarzew 78 2:1

43e minuut.
Răscanu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Halid komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hooligans Goleniów ;D 50%, fc zarzew 78 50%.
Hooligans Goleniów ;D - fc zarzew 78 2:1

50e minuut.
Pałasiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Penadinho met een snelle inworp. Maślona is nu in balbezit. Maślona haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Pamungkas met de inworp. Guirado bereikt de bal nog maar net als eerste. Guirado geeft een hoge lob. Maślona bereikt de bal nog maar net als eerste. Maślona draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Pamungkas rent richting de bal. Pamungkas geeft een hoge lob. Obrejan probeert de bal aan de voet te houden. Maślona is nu in balbezit. Maślona schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Pałasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Penadinho onderschept slim de pass. Penadinho met een sublieme pass. Vojnić rent richting de bal. Vojnić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Asta rent richting de bal. Asta geeft een lange en hoge pass. Wieniawa speelt de bal door. Duvarcıoğlu is nu in balbezit. Duvarcıoğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Casanova is nu in balbezit. Guirado verovert de bal door een tackle van achteren. Guirado met een sublieme pass. Maślona rent richting de bal. Maślona schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Casanova bereikt de bal nog maar net als eerste. Halid onderschept slim de pass. Halid passt de bal in één keer door. Maślona is nu in balbezit. Maślona draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Casanova speelt de bal door. Wieniawa heeft problemen om de bal te vangen. Penadinho tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Penadinho krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Duvarcıoğlu is nu in balbezit. Ignaciuk onderschept slim de pass. Ignaciuk speelt de bal door. Vojnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojnić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hooligans Goleniów ;D - fc zarzew 78 2:2

90e minuut.
Maślona geeft een lange en hoge pass. Pamungkas is nu in balbezit. Vodzák legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pamungkas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Guirado neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Hooligans Goleniów ;D - fc zarzew 78 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hooligans Goleniów ;D 64%, fc zarzew 78 36%.
Hooligans Goleniów ;D - fc zarzew 78 2:3