Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ManchesterUn FC Knyszyn Zamek
NEW Tactiek wyjebista
56% Balbezit 44%
34% Spel op eigen helft 66%
14 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
42.9 gemiddelde waardering 40.2
redelijk Schieten matig
goed Passen redelijk
redelijk Verdedigen solide


3e minuut.
Doliński heeft problemen om de bal te vangen. Doliński probeert naar een medespeler te passen. Mercedes speelt de bal door. Brosch bereikt de bal nog maar net als eerste. Brosch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Doliński speelt de bal door. Bonicelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonicelli geeft een lange en hoge pass. Marquini krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
ManchesterUn - FC Knyszyn Zamek 1:0

12e minuut.
Brosch kopt de bal weg. Daar is Lanča, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marquini onderschept slim de pass. Marquini haalt uit met een fantastische trap. Jaime probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ManchesterUn - FC Knyszyn Zamek 2:0

16e minuut.
Hanáček geeft de bal voor. Gołosz kopt de bal weg. Daar is Bierwitz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radłowski rent richting de bal. Radłowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Niewiarowski verovert de bal door een tackle van achteren. Niewiarowski geeft een hoge lob. Inworp. Zębacki met de inworp. Liendo geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ManchesterUn 40%, FC Knyszyn Zamek 60%.
ManchesterUn - FC Knyszyn Zamek 2:0

57e minuut.
Doliński verovert de bal door een tackle van achteren. Doliński probeert naar een medespeler te passen. Mercedes probeert naar een medespeler te passen. Marquini is nu in balbezit. Marquini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Nezirović probeert naar een medespeler te passen. Mercedes speelt de bal door. Marquini bereikt de bal nog maar net als eerste. Marquini passt de bal in één keer door. Udovičić probeert de bal aan de voet te houden. Jaime probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Doliński met een sublieme pass. Mercedes is nu in balbezit. Mercedes passt de bal in één keer door. Marquini rent richting de bal. Marquini draait met de bal, schiet en ... Jaime verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Zębacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zębacki geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sevim de bal. Radłowski rent richting de bal. Radłowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Niewiarowski kopt de bal weg. Daar is Marquini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marquini draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Lanča de bal onder controle te krijgen. Jaime maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ManchesterUn - FC Knyszyn Zamek 3:0

81e minuut.
Marquini met een sublieme pass. Mercedes is nu in balbezit. Mercedes geeft een lange en hoge pass. Bonicelli rent richting de bal. Bonicelli geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Tschauner geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mercedes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marquini rent richting de bal. Marquini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Marquini heeft problemen om de bal te vangen. Ciubotariu rent richting de bal. Ciubotariu probeert naar een medespeler te passen. Bonicelli is nu in balbezit. Bonicelli speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ManchesterUn 29%, FC Knyszyn Zamek 71%.
ManchesterUn - FC Knyszyn Zamek 3:0