Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Knyszyn Zamek ManchesterUn
wyjebista Tactiek NEW
41% Balbezit 59%
78% Spel op eigen helft 22%
3 Doelpogingen 24
5 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
2 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37 gemiddelde waardering 43.6
average Schieten solid
adequate Passen good
solid Verdedigen adequate


4e minuut.
Dziewanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonicelli onderschept slim de pass. Bonicelli met een sublieme pass. Brosch bereikt de bal nog maar net als eerste. Brosch draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Inworp. Topolski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bonicelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonicelli geeft een lange en hoge pass. Marquini springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Niewiarowski probeert naar een medespeler te passen. Mercedes geeft de bal voor. Udovičić rent richting de bal. Brosch verovert de bal door een tackle van achteren. Brosch draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Ciubotariu probeert naar een medespeler te passen. Mercedes probeert naar een medespeler te passen. Marquini rent richting de bal. Marquini haalt uit met een fantastische trap. Jaime probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Knyszyn Zamek - ManchesterUn 0:1

17e minuut.
Bonicelli met een snelle inworp. Brosch bereikt de bal nog maar net als eerste. Udovičić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Brosch is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Marquini kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

19e minuut.
Sümerli geeft de bal voor. Topolski is nu in balbezit. Met opzet legt Radłowski zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Radłowski naar de kleedkamers voor een vroege douche. Topolski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Doliński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Marquini krijgt zijn hoofd ertegen. Jaime verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Lanča probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bonicelli zal de hoekschop nemen. Marquini springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Hanáček verovert de bal door een tackle van achteren. Hanáček speelt de bal door. Liendo speelt de bal door. Gołosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołosz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Knyszyn Zamek - ManchesterUn 1:1

34e minuut.
Brosch is nu in balbezit. Brosch geeft een hoge lob. Marquini is nu in balbezit. Marquini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Knyszyn Zamek - ManchesterUn 1:2

36e minuut.
Ciubotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu probeert naar een medespeler te passen. Brosch rent richting de bal. Brosch schiet op doel. Sümerli probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Klungelig pakt Hanáček de bal. Brosch bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanáček schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hanáček krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Knyszyn Zamek 81%, ManchesterUn 19%.
FC Knyszyn Zamek - ManchesterUn 1:2

61e minuut.
Bonicelli met een snelle inworp. Brosch bereikt de bal nog maar net als eerste. Udovičić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Brosch is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Marquini zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Jaime probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Knyszyn Zamek - ManchesterUn 1:3

87e minuut.
Ciubotariu met een sublieme pass. Brosch is nu in balbezit. Met opzet legt Hanáček zijn tegenspeler op de grond. Hanáček krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Knyszyn Zamek 75%, ManchesterUn 25%.
FC Knyszyn Zamek - ManchesterUn 1:3