Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
-GROM- Bandyci Szczecin
KFC Tactiek 4-1-3-2
56% Balbezit 44%
44% Spel op eigen helft 56%
24 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
51.5 gemiddelde waardering 43.3
good Schieten good
very good Passen good
good Verdedigen solid


4e minuut.
Huzior rent richting de bal. Huzior passt de bal zonder na te denken. Klok geeft een hoge lob. Walliser is nu in balbezit. Walliser draait met de bal, schiet en ... Grzanka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lesz bereikt de bal nog maar net als eerste. Walliser rent richting de bal. Walliser draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
-GROM- - Bandyci Szczecin 1:0

7e minuut.
Huzior passt de bal in één keer door. Garay rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Welc. Welc krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Klok rent richting de bal. Klok geeft een hoge lob. Klungelig pakt Welc de bal. Garay bereikt de bal nog maar net als eerste. Garay haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Szczupak geeft de bal voor. Klok probeert naar een medespeler te passen. Garay rent richting de bal. Garay schiet op doel. Grzanka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
-GROM- - Bandyci Szczecin 2:0

17e minuut.
Czobor probeert naar een medespeler te passen. Aboim is nu in balbezit. Aboim geeft een hoge lob. Lesz rent richting de bal. Lesz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Walliser is nu in balbezit. Walliser schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
-GROM- - Bandyci Szczecin 3:0

22e minuut.
Morote bereikt de bal nog maar net als eerste. Morote speelt de bal door. Daar is Vulpe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vulpe geeft een lange en hoge pass. Walliser springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Huzior bereikt de bal nog maar net als eerste. Huzior passt de bal zonder na te denken. Garay is nu in balbezit. Garay geeft een lange en hoge pass. Walliser springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Aboim geeft de bal voor. Henri bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulpe onderschept slim de pass. Klungelig pakt Vulpe de bal. Vulpe haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Oliveti geeft de bal voor. Walliser probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Załęski kopt de bal weg. Petelinek is nu in balbezit. Petelinek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Morote passt de bal met de wreef. Aboim probeert naar een medespeler te passen. Vulpe is nu in balbezit. Vulpe geeft een lange en hoge pass. Walliser krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
-GROM- - Bandyci Szczecin 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: -GROM- 52%, Bandyci Szczecin 48%.
-GROM- - Bandyci Szczecin 4:0

47e minuut.
Garay zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szczupak speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Garay met een snelle inworp. Huzior geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Czobor passt de bal in één keer door. Manu bereikt de bal nog maar net als eerste. Manu passt de bal in één keer door. Załęski bereikt de bal nog maar net als eerste. Załęski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Vulpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulpe passt de bal met de wreef. Walliser rent richting de bal. Walliser schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
-GROM- - Bandyci Szczecin 5:0

55e minuut.
Załęski passt de bal met de wreef. Manu speelt de bal door. Vulpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulpe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Baogang komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Grzanka trapt de bal weg. Czobor probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Klok de bal onder controle te krijgen. Załęski rent richting de bal. Załęski schiet op doel. Orczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Petelinek is nu in balbezit. Petelinek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
-GROM- - Bandyci Szczecin 5:1

65e minuut.
Tammela komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Lesz kopt de bal weg. Walliser probeert de bal aan de voet te houden. Aboim is nu in balbezit. Aboim draait met de bal, schiet en ... Grzanka werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Walliser is nu in balbezit. Walliser schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
-GROM- - Bandyci Szczecin 6:1

75e minuut.
Walliser controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Balajcza komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Erak rent richting de bal. Aboim onderschept slim de pass. Aboim probeert naar een medespeler te passen. Lesz rent richting de bal. Lesz draait met de bal, schiet en ... Grzanka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lesz rent richting de bal. Walliser rent richting de bal. Walliser draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Aboim speelt de bal door. Vulpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulpe passt de bal met de wreef. Lesz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesz draait met de bal, schiet en ... Grzanka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Walliser is nu in balbezit. Walliser schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
-GROM- - Bandyci Szczecin 7:1

83e minuut.
Klok onderschept slim de pass. Klok met een sublieme pass. Garay is nu in balbezit. Walliser is nu in balbezit. Walliser haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Załęski bereikt de bal nog maar net als eerste. İlke bereikt de bal nog maar net als eerste. İlke geeft een lange en hoge pass. Garay bereikt de bal nog maar net als eerste. Garay geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: -GROM- 37%, Bandyci Szczecin 63%.
-GROM- - Bandyci Szczecin 7:1