Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bandyci Szczecin -GROM-
4-1-3-2 Tactiek KFC
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 10
43.7 gemiddelde waardering 52.6
good Schieten solid
solid Passen very good
solid Verdedigen good


4e minuut.
Aboim rent richting de bal. Aboim passt de bal in één keer door. Vulpe heeft problemen om de bal te vangen. Vulpe met een sublieme pass. Lesz heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bandyci Szczecin - -GROM- 0:1

7e minuut.
Lesz geeft een hoge lob. Garay geeft een hoge lob. Walliser bereikt de bal nog maar net als eerste. Walliser haalt uit met een fantastische trap. Grycan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Aboim rent richting de bal. Aboim speelt de bal door. Walliser rent richting de bal. Walliser draait met de bal, schiet en ... Grycan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bandyci Szczecin - -GROM- 0:2

17e minuut.
Garay rent richting de bal. Garay passt de bal zonder na te denken. Walliser probeert naar een medespeler te passen. Lesz is nu in balbezit. Lesz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bandyci Szczecin - -GROM- 0:3

19e minuut.
Kriš bereikt de bal nog maar net als eerste. Walliser rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kowal. Kowal krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Aboim probeert naar een medespeler te passen. Vulpe is nu in balbezit. Vulpe geeft een hoge lob. Walliser krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bandyci Szczecin - -GROM- 0:4

28e minuut.
Aboim probeert naar een medespeler te passen. Vulpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulpe passt de bal in één keer door. Lesz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Een oude blessure zorgt ervoor dat Grycan niet meer kan verder spelen. Noseda komt het veld opgelopen. Vulpe met de inworp. Aboim bereikt de bal nog maar net als eerste. Aboim geeft de bal voor. Walliser maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Załęski is nu in balbezit. İlke onderschept slim de pass. İlke passt de bal in één keer door. Garay bereikt de bal nog maar net als eerste. Garay geeft een hoge lob. Noseda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Aboim passt de bal met de wreef. Vulpe is nu in balbezit. Vulpe geeft de bal voor. Walliser krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bandyci Szczecin - -GROM- 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bandyci Szczecin 65%, -GROM- 35%.
Bandyci Szczecin - -GROM- 0:5

52e minuut.
Morote passt de bal in één keer door. Vulpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulpe probeert naar een medespeler te passen. Lesz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Garay is nu in balbezit. Garay geeft een hoge lob. Baogang is nu in balbezit. Walliser verovert de bal door een tackle van achteren. Walliser haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Băsescu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Baogang de bal. Lesz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesz schiet op doel. Noseda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bandyci Szczecin - -GROM- 0:6

59e minuut.
Morote met de inworp. Vulpe is nu in balbezit. Vulpe geeft een lange en hoge pass. Daar is Walliser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walliser haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bandyci Szczecin - -GROM- 0:7

64e minuut.
Aboim speelt de bal door. Baogang rent richting de bal. Lesz verovert de bal door een tackle van achteren. Lesz schiet op doel. Noseda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bandyci Szczecin - -GROM- 0:8

65e minuut.
Vulpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulpe geeft een lange en hoge pass. Daar is Henri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lesz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesz schiet op doel. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Buitenspel voor Lesz. Goede buitenspelval van de verdediging. Czobor komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Czobor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jacobi is nu in balbezit. Jacobi met een sublieme pass. Czobor geeft een lange en hoge pass. Załęski bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Inworp. Balajcza komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Klungelig pakt Vulpe de bal. Vulpe passt de bal zonder na te denken. Lesz is nu in balbezit. Lesz draait met de bal, schiet en ... Noseda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bandyci Szczecin - -GROM- 0:9

79e minuut.
Aboim passt de bal zonder na te denken. Vulpe is nu in balbezit. Vulpe speelt de bal door. Lesz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesz haalt uit met een fantastische trap. Noseda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bandyci Szczecin - -GROM- 0:10

88e minuut.
Vulpe rent richting de bal. Vulpe passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Henri de bal. Lesz rent richting de bal. Lesz haalt uit met een fantastische trap. Noseda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Walliser bereikt de bal nog maar net als eerste. Walliser haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bandyci Szczecin - -GROM- 0:11

90e minuut.
Vulpe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aboim is nu in balbezit. Aboim geeft de bal voor. Daar is Walliser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walliser haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bandyci Szczecin - -GROM- 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bandyci Szczecin 54%, -GROM- 46%.
Bandyci Szczecin - -GROM- 0:12