Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sikawaspor -GROM-
san miguel Tactiek KFC
50% Balbezit 50%
65% Spel op eigen helft 35%
11 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.2 gemiddelde waardering 52.8
uitstekend Schieten goed
solide Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen solide


1e minuut.
Vulpe rent richting de bal. Vulpe passt de bal met de wreef. Falzetti Giusti is nu in balbezit. Lesz verovert de bal door een tackle van achteren. Lesz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sikawaspor - -GROM- 0:1

3e minuut.
Aboim geeft de bal voor. Lesz is nu in balbezit. Giedris begaat een overtreding. Giedris krijgt een gele kaart. Lesz raakt geblesseerd tijdens het duel. Aboim wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Giedris met een sublieme pass. Walliser probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aboim geeft een hoge lob. Daar is Lesz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lesz draait met de bal, schiet en ... Janz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Huzior is nu in balbezit. Benčík onderschept slim de pass. Benčík passt de bal zonder na te denken. Luciano bereikt de bal nog maar net als eerste. Luciano draait met de bal, schiet en ... Orczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Giedris geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Morote met de inworp. Vulpe speelt de bal door. Huzior geeft een lange en hoge pass. Janz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Falzetti Giusti is nu in balbezit. Walliser onderschept slim de pass. Walliser draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sikawaspor - -GROM- 0:2

20e minuut.
Mitrinović onderschept slim de pass. Mitrinović probeert naar een medespeler te passen. Nehm probeert naar een medespeler te passen. Luciano is nu in balbezit. Luciano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Giedris is nu in balbezit. Walliser onderschept slim de pass. Walliser passt de bal in één keer door. Lesz rent richting de bal. Lesz haalt uit met een fantastische trap. Paal!

37e minuut.
Aboim onderschept slim de pass. Aboim geeft een hoge lob. Garay speelt de bal door. Lesz is nu in balbezit. Lesz haalt uit met een fantastische trap. Janz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sikawaspor 62%, -GROM- 38%.
Sikawaspor - -GROM- 0:2

48e minuut.
Carcache rent richting de bal. Carcache geeft een lange en hoge pass. Klok kopt de bal weg. Garay is nu in balbezit. Garay geeft de bal voor. Janz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Băsescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Luciano rent richting de bal. Wingert bereikt de bal nog maar net als eerste. Wingert haalt uit met een fantastische trap. Orczyk probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Luciano bereikt de bal nog maar net als eerste. Luciano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sikawaspor - -GROM- 1:2

54e minuut.
Klok kopt de bal weg. Fanella heeft problemen om de bal te vangen. Garay bereikt de bal nog maar net als eerste. Garay geeft een hoge lob. Lesz maakt een snoekduik en kopt de bal. Janz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Giedris geeft een hoge lob. Mitrinović kopt de bal weg. Benčík bereikt de bal nog maar net als eerste. Benčík schiet op doel. İlke probeert de bal aan de voet te houden. Orczyk bokst de bal weg.

65e minuut.
Westhausen verovert de bal door een tackle van achteren. Aboim onderschept slim de pass. Aboim met een sublieme pass. Walliser is nu in balbezit. Walliser draait met de bal, schiet en ... Janz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sikawaspor - -GROM- 1:3

70e minuut.
Nehm probeert naar een medespeler te passen. Westhausen is nu in balbezit. Westhausen probeert naar een medespeler te passen. Luciano rent richting de bal. Luciano haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Giedris rent richting de bal. Giedris geeft een hoge lob. Wingert kopt de bal weg. Luciano is nu in balbezit. Luciano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Aboim met een sublieme pass. Daar is Walliser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Falzetti Giusti is nu in balbezit. Walliser verovert de bal door een tackle van achteren. Walliser haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Janz met een sublieme pass. Huzior bereikt de bal nog maar net als eerste. Huzior passt de bal zonder na te denken. Walliser is nu in balbezit. Walliser draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Huzior kopt de bal weg. Aboim is nu in balbezit. Aboim probeert naar een medespeler te passen. Lesz is nu in balbezit. Lesz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Falzetti Giusti onderschept slim de pass. Aboim verovert de bal door een tackle van achteren. Aboim met een sublieme pass. Klungelig pakt Walliser de bal. Walliser haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Garay passt de bal met de wreef. Westhausen is nu in balbezit. Janz rent richting de bal. Lesz onderschept slim de pass. Lesz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sikawaspor - -GROM- 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sikawaspor 67%, -GROM- 33%.
Sikawaspor - -GROM- 1:4