Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
-GROM- Sikawaspor
KFC Tactiek san miguel
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 11
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.6 gemiddelde waardering 52.5
solide Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
solide Verdedigen uitmuntend


3e minuut.
Morote rent richting de bal. Nehm verovert de bal door een tackle van achteren. Nehm passt de bal met de wreef. Luciano bereikt de bal nog maar net als eerste. Luciano draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
İlke onderschept slim de pass. İlke speelt de bal door. Garay bereikt de bal nog maar net als eerste. Garay geeft een hoge lob. Walliser maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Westhausen rent richting de bal. Aboim onderschept slim de pass. Aboim probeert naar een medespeler te passen. Walliser bereikt de bal nog maar net als eerste. Walliser schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Lesz is nu in balbezit. Giedris legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lesz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lesz neemt de penalty, wat een uithaal! Janz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
-GROM- - Sikawaspor 1:0

13e minuut.
Klok rent richting de bal. Luciano verovert de bal door een tackle van achteren. İlke is nu in balbezit. Luciano verovert de bal door een tackle van achteren. Luciano draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
-GROM- - Sikawaspor 1:1

21e minuut.
Walliser verovert de bal door een tackle van achteren. Walliser passt de bal met de wreef. Lesz is nu in balbezit. Lesz schiet op doel. Janz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
-GROM- - Sikawaspor 2:1

22e minuut.
Mitrinović rent richting de bal. Aboim verovert de bal door een tackle van achteren. Aboim passt de bal zonder na te denken. Lesz is nu in balbezit. Lesz draait met de bal, schiet en ... Janz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Huzior onderschept slim de pass. Huzior passt de bal met de wreef. Aboim probeert naar een medespeler te passen. Lesz rent richting de bal. Lesz draait met de bal, schiet en ... Janz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Wingert kopt de bal weg. Nehm is nu in balbezit. Nehm probeert naar een medespeler te passen. Luciano rent richting de bal. Luciano schiet op doel. Orczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Fanella geeft een hoge lob. Inworp. Garay zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aboim geeft een lange en hoge pass. Lesz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
-GROM- - Sikawaspor 3:1

39e minuut.
Wingert bereikt de bal nog maar net als eerste. Luciano bereikt de bal nog maar net als eerste. Wingert bereikt de bal nog maar net als eerste. Wingert draait met de bal, schiet en ... Băsescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Nehm neemt de hoekschop. Benčík is nu in balbezit. Benčík draait met de bal, schiet en ... Orczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mitrinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Klok legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Klok krijgt een gele kaart. Mitrinović is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Luciano kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Orczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
-GROM- - Sikawaspor 3:2

43e minuut.
Klungelig pakt Vulpe de bal. Vulpe speelt de bal door. Lesz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesz schiet op doel. Janz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
-GROM- - Sikawaspor 4:2

45e minuut.
Giedris passt de bal zonder na te denken. Luciano rent richting de bal. Met opzet legt Huzior zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Huzior moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Huzior schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: -GROM- 44%, Sikawaspor 56%.
-GROM- - Sikawaspor 4:2

68e minuut.
Băsescu is nu in balbezit. Luciano onderschept slim de pass. İlke onderschept slim de pass. Wingert bereikt de bal nog maar net als eerste. Wingert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
-GROM- - Sikawaspor 4:3

83e minuut.
Falzetti Giusti heeft problemen om de bal te vangen. Aboim speelt de bal door. Lesz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesz schiet op doel. Janz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
-GROM- - Sikawaspor 5:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: -GROM- 42%, Sikawaspor 58%.
-GROM- - Sikawaspor 5:3