Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hooligans Goleniów ;D ManchesterUn
Defend Tactiek NEW
44% Balbezit 56%
59% Spel op eigen helft 41%
2 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.3 gemiddelde waardering 42.1
zeer goed Schieten redelijk
redelijk Passen redelijk
redelijk Verdedigen redelijk


2e minuut.
Papajec kopt de bal weg. Ciubotariu rent richting de bal. Zafertepe begaat een overtreding. Zafertepe krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Marquini is nu in balbezit. Marquini geeft de bal voor. Gniadkowski verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bonicelli neemt de hoekschop. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Topolski passt de bal met de wreef. Marquini bereikt de bal nog maar net als eerste. Marquini passt de bal in één keer door. Brosch bereikt de bal nog maar net als eerste. Brosch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Daar is Niewiarowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wieniawa verovert de bal door een tackle van achteren. Doliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieniawa onderschept slim de pass. Wieniawa schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hooligans Goleniów ;D 56%, ManchesterUn 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hooligans Goleniów ;D - ManchesterUn 0:0

49e minuut.
Niewiarowski speelt de bal door. Mercedes is nu in balbezit. Mercedes passt de bal zonder na te denken. Marquini rent richting de bal. Marquini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Brosch is nu in balbezit. Marquini is nu in balbezit. Marquini passt de bal in één keer door. Brosch is nu in balbezit. Brosch schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hooligans Goleniów ;D 62%, ManchesterUn 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hooligans Goleniów ;D - ManchesterUn 0:0