Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ManchesterUn Hooligans Goleniów ;D
NEW Tactiek nowa442
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
10 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.2 gemiddelde waardering 51.1
adequate Schieten very good
adequate Passen adequate
good Verdedigen good


2e minuut.
Wieniawa met een sublieme pass. Sevim bereikt de bal nog maar net als eerste. Duvarcıoğlu onderschept slim de pass. Duvarcıoğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Obrejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Marquini onderschept slim de pass. Brosch bereikt de bal nog maar net als eerste. Brosch draait met de bal, schiet en ... Ragaman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Bonnier geeft een hoge lob. Papajec rent richting de bal. Bierwitz begaat een overtreding. Bierwitz krijgt een gele kaart. Papajec raakt geblesseerd tijdens het duel. Gniadkowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Papajec springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Gniadkowski rent richting de bal. Gniadkowski met een sublieme pass. Papajec rent richting de bal. Papajec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ManchesterUn - Hooligans Goleniów ;D 0:1

23e minuut.
Bonnier geeft de bal voor. Bierwitz kopt de bal weg. Gniadkowski speelt de bal door. Klungelig pakt Papajec de bal. Papajec draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Gniadkowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Casanova de bal. Casanova passt de bal in één keer door. Papajec is nu in balbezit. Papajec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Ciubotariu rent richting de bal. Ciubotariu geeft een lange en hoge pass. Marquini bereikt de bal nog maar net als eerste. Marquini draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Câmpeanu de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bonicelli komt bij de bal en schiet. Ciubotariu maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Inworp. Topolski met een snelle inworp. Ciubotariu speelt de bal door. Marquini is nu in balbezit. Marquini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Duvarcıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Sevim is nu in balbezit. Duvarcıoğlu onderschept slim de pass. Duvarcıoğlu haalt uit met een fantastische trap. Nezirović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ManchesterUn - Hooligans Goleniów ;D 0:2

41e minuut.
Bonicelli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Casanova is nu in balbezit. Casanova met een sublieme pass. Papajec rent richting de bal. Papajec draait met de bal, schiet en ... Nezirović bokst de bal weg.

42e minuut.
Sevim probeert de bal aan de voet te houden. Topolski probeert naar een medespeler te passen. Duvarcıoğlu rent richting de bal. Duvarcıoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Wieniawa onderschept slim de pass. Wieniawa geeft een hoge lob. Gniadkowski speelt de bal door. Duvarcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Duvarcıoğlu draait met de bal, schiet en ... Nezirović bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Wieniawa zal de hoekschop nemen. Papajec rent richting de bal. Papajec draait met de bal, schiet en ... Nezirović werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Na een snelle pass probeert Bierwitz de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ManchesterUn 62%, Hooligans Goleniów ;D 38%.
ManchesterUn - Hooligans Goleniów ;D 0:2

50e minuut.
Bonicelli passt de bal zonder na te denken. Brosch rent richting de bal. Brosch geeft de bal voor. Daar is Marquini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marquini draait met de bal, schiet en ... Paal!

58e minuut.
Casanova passt de bal in één keer door. Duvarcıoğlu rent richting de bal. Sevim maakt een afschuwelijke overtreding. Sevim krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Ciubotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu passt de bal in één keer door. Marquini rent richting de bal. Marquini haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Câmpeanu de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

62e minuut.
Bonicelli speelt de bal door. Brosch is nu in balbezit. Brosch passt de bal met de wreef. Marquini rent richting de bal. Marquini schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ManchesterUn - Hooligans Goleniów ;D 1:2

71e minuut.
Câmpeanu geeft een lange en hoge pass. Papajec is nu in balbezit. Papajec geeft een hoge lob. Wieniawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieniawa draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Gniadkowski speelt de bal door. Sevim is nu in balbezit. Papajec onderschept slim de pass. Duvarcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Duvarcıoğlu schiet op doel. Nezirović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Duvarcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.

84e minuut.
Obrejan geeft een lange en hoge pass. Doeltrap. Nezirović trapt de bal weg van het doel. Bonicelli rent richting de bal. Bonicelli geeft een hoge lob. Ragaman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Casanova bereikt de bal nog maar net als eerste. Casanova passt de bal met de wreef. Papajec probeert naar een medespeler te passen. Duvarcıoğlu is nu in balbezit. Duvarcıoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ManchesterUn 57%, Hooligans Goleniów ;D 43%.
ManchesterUn - Hooligans Goleniów ;D 1:2