Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc zarzew 78 FC Knyszyn Zamek
6b Tactiek wyjebista
58% Balbezit 42%
20% Spel op eigen helft 80%
27 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
59.5 gemiddelde waardering 37
zeer goed Schieten matig
uitstekend Passen matig
zeer goed Verdedigen solide


2e minuut.
Gołosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołosz geeft de bal voor. Radłowski rent richting de bal. Radłowski schiet op doel. Kazimierowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc zarzew 78 - FC Knyszyn Zamek 0:1

7e minuut.
Mariani kopt de bal weg. Guirado rent richting de bal. Guirado passt de bal met de wreef. Maślona heeft problemen om de bal te vangen. Maślona schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Răscanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziewanowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Răscanu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Răscanu met een snel genomen vrije trap. Lanča kan de bal niet met de borst controleren. Maślona verovert de bal door een tackle van achteren. Maślona schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc zarzew 78 - FC Knyszyn Zamek 1:1

15e minuut.
Penadinho geeft een hoge lob. Klungelig pakt Maślona de bal. Lanča is nu in balbezit. Maślona onderschept slim de pass. Maślona haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Pamungkas passt de bal in één keer door. Maślona rent richting de bal. Maślona passt de bal met de wreef. Ghica is nu in balbezit. Ghica haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Daar is Arghezi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghica rent richting de bal. Sümerli rent richting de bal. Ghica onderschept slim de pass. Ghica schiet op doel. Jaime bokst de bal weg.

36e minuut.
Pamungkas is nu in balbezit. Pamungkas met een sublieme pass. Penadinho speelt de bal door. Ghica is nu in balbezit. Ghica draait met de bal, schiet en ... Jaime probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Pamungkas met een sublieme pass. Guirado bereikt de bal nog maar net als eerste. Guirado met een sublieme pass. Maślona bereikt de bal nog maar net als eerste. Maślona schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Arghezi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pamungkas met een snelle inworp. Maślona rent richting de bal. Maślona haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc zarzew 78 20%, FC Knyszyn Zamek 80%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc zarzew 78 - FC Knyszyn Zamek 1:1

55e minuut.
Maślona geeft de bal voor. Penadinho probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ghica bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghica draait met de bal, schiet en ... Jaime probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc zarzew 78 - FC Knyszyn Zamek 2:1

57e minuut.
Tschauner geeft de bal voor. Maślona rent richting de bal. Maślona geeft een hoge lob. Penadinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Penadinho schiet op doel. Jaime verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc zarzew 78 - FC Knyszyn Zamek 3:1

62e minuut.
Penadinho met de inworp. Răscanu geeft de bal voor. Maślona bereikt de bal nog maar net als eerste. Maślona draait met de bal, schiet en ... Tschauner probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pamungkas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ghica maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc zarzew 78 - FC Knyszyn Zamek 4:1

67e minuut.
Guirado is nu in balbezit. Guirado passt de bal zonder na te denken. Penadinho geeft de bal voor. Ghica maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Guirado is nu in balbezit. Guirado passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Ghica de bal onder controle te krijgen. Maślona rent richting de bal. Maślona schiet op doel. Jaime verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Răscanu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Penadinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Penadinho speelt de bal door. Maślona rent richting de bal. Maślona haalt uit met een fantastische trap. Paal!

84e minuut.
Răscanu probeert naar een medespeler te passen. Penadinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Penadinho met een sublieme pass. Pamungkas heeft problemen om de bal te vangen. Pamungkas geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
fc zarzew 78 - FC Knyszyn Zamek 5:1

86e minuut.
Daar is Ghica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sümerli rent richting de bal. Ghica verovert de bal door een tackle van achteren. Ghica schiet op doel. Jaime probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc zarzew 78 - FC Knyszyn Zamek 6:1

87e minuut.
Maślona passt de bal in één keer door. Daar is Penadinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Penadinho met een sublieme pass. Maślona rent richting de bal. Maślona schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc zarzew 78 20%, FC Knyszyn Zamek 80%.
fc zarzew 78 - FC Knyszyn Zamek 6:1