Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ManchesterUn Sikawaspor
NEW Tactiek san miguel
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
13 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43 gemiddelde waardering 53
good Schieten excellent
adequate Passen solid
good Verdedigen outstanding


13e minuut.
Wingert kopt de bal weg. Klungelig pakt Luciano de bal. Mitrinović rent richting de bal. Wingert bereikt de bal nog maar net als eerste. Wingert draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Sevim probeert naar een medespeler te passen. Bierwitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nehm verovert de bal door een tackle van achteren. Nehm haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ManchesterUn - Sikawaspor 0:1

23e minuut.
Giedris is nu in balbezit. Marquini onderschept slim de pass. Marquini passt de bal zonder na te denken. Brosch rent richting de bal. Brosch draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Giedris rent richting de bal. Brosch is nu in balbezit. Westhausen verovert de bal door een tackle van achteren. Marquini onderschept slim de pass. Marquini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Doeltrap. Janz met een harde bal richting middenveld. Wingert kopt de bal weg. Luciano heeft problemen om de bal te vangen. Luciano draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Wingert probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Luciano rent richting de bal. Doliński begaat een overtreding. Luciano is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nehm komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Inworp. Carcache met de inworp. Luciano bereikt de bal nog maar net als eerste. Wingert is nu in balbezit. Wingert haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Topolski geeft een lange en hoge pass. Bonicelli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Benčík probeert naar een medespeler te passen. Luciano bereikt de bal nog maar net als eerste. Luciano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Ciubotariu met een sublieme pass. Marquini rent richting de bal. Marquini passt de bal zonder na te denken. Brosch rent richting de bal. Brosch schiet op doel. Janz bokst de bal weg. Marquini krijgt zijn hoofd ertegen. Janz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Luciano rent richting de bal. Wingert is nu in balbezit. Luciano rent richting de bal. Wingert rent richting de bal. Wingert schiet op doel. Nezirović bokst de bal weg. Bierwitz heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Mitrinović geeft de bal voor. Nehm kopt de bal weg. Sevim is nu in balbezit. Luciano verovert de bal door een tackle van achteren. Luciano haalt uit met een fantastische trap. Nezirović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bierwitz heeft problemen om de bal te vangen. Wingert bereikt de bal nog maar net als eerste. Wingert draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ManchesterUn 46%, Sikawaspor 54%.
ManchesterUn - Sikawaspor 0:1

46e minuut.
Falzetti Giusti geeft de bal voor. Mercedes heeft problemen om de bal te vangen. Mercedes probeert naar een medespeler te passen. Marquini bereikt de bal nog maar net als eerste. Marquini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Sevim bereikt de bal nog maar net als eerste. Wingert verovert de bal door een tackle van achteren. Wingert passt de bal met de wreef. Mitrinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrinović geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nehm bereikt de bal nog maar net als eerste. Nehm schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ManchesterUn - Sikawaspor 0:2

56e minuut.
Westhausen kopt de bal weg. Doliński met een sublieme pass. Ciubotariu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wingert rent richting de bal. Wingert schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Mitrinović passt de bal met de wreef. Wingert bereikt de bal nog maar net als eerste. Doliński begaat een overtreding. Doliński krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Bierwitz verovert de bal door een tackle van achteren. Bierwitz passt de bal in één keer door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Nehm neemt de hoekschop. Luciano krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Carcache passt de bal in één keer door. Benčík is nu in balbezit. Benčík speelt de bal door. Wingert is nu in balbezit. Wingert schiet op doel. Nezirović bokst de bal weg.

66e minuut.
Carcache bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercedes onderschept slim de pass. Mercedes probeert naar een medespeler te passen. Marquini bereikt de bal nog maar net als eerste. Marquini haalt uit met een fantastische trap. Janz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Niewiarowski geeft een hoge lob. Inworp. Nehm zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wingert is nu in balbezit. Wingert schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Falzetti Giusti onderschept slim de pass. Falzetti Giusti met een sublieme pass. Ciubotariu geeft de bal voor. Marquini rent richting de bal. Marquini draait met de bal, schiet en ... Janz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Ciubotariu passt de bal in één keer door. Nehm speelt de bal door. Bierwitz is nu in balbezit. Luciano verovert de bal door een tackle van achteren. Luciano draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Giedris speelt de bal door. Klungelig pakt Nehm de bal. Nehm passt de bal in één keer door. Luciano is nu in balbezit. Luciano haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Sevim rent richting de bal. Luciano onderschept slim de pass. Luciano passt de bal zonder na te denken. Wingert rent richting de bal. Wingert draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Doliński speelt de bal door. Mitrinović is nu in balbezit. Mitrinović passt de bal zonder na te denken. Nehm is nu in balbezit. Nehm draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ManchesterUn - Sikawaspor 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ManchesterUn 57%, Sikawaspor 43%.
ManchesterUn - Sikawaspor 0:3