Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sikawaspor ManchesterUn
san miguel Tactiek NEW
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53 gemiddelde waardering 44.1
uitstekend Schieten goed
solide Passen redelijk
uitmuntend Verdedigen goed


2e minuut.
Niewiarowski verovert de bal door een tackle van achteren. Nehm bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Niewiarowski. Niewiarowski krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Niewiarowski met een sublieme pass. Mercedes is nu in balbezit. Mercedes speelt de bal door. Brosch bereikt de bal nog maar net als eerste. Brosch schiet op doel. Janz bokst de bal weg.

5e minuut.
Doliński heeft problemen om de bal te vangen. Wingert rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Doliński. Doliński krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Daar is Nehm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nehm passt de bal zonder na te denken. Luciano rent richting de bal. Wingert is nu in balbezit. Wingert haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Marquini is nu in balbezit. Giedris rent richting de bal. Marquini onderschept slim de pass. Brosch bereikt de bal nog maar net als eerste. Brosch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Mitrinović geeft de bal voor. Luciano kopt de bal weg. Bierwitz is nu in balbezit. Luciano verovert de bal door een tackle van achteren. Luciano haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Sevim is nu in balbezit. Luciano verovert de bal door een tackle van achteren. Luciano passt de bal zonder na te denken. Benčík rent richting de bal. Benčík draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Mitrinović rent richting de bal. Brosch verovert de bal door een tackle van achteren. Brosch met een sublieme pass. Ciubotariu rent richting de bal. Ciubotariu passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Sevim verovert de bal door een tackle van achteren. Benčík is nu in balbezit. Benčík passt de bal met de wreef. Luciano rent richting de bal. Luciano schiet op doel. Paal!

40e minuut.
Mitrinović probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Niewiarowski de bal. Mercedes speelt de bal door. Brosch is nu in balbezit. Brosch schiet op doel. Janz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Falzetti Giusti is nu in balbezit. Marquini onderschept slim de pass. Marquini schiet op doel. Janz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sikawaspor - ManchesterUn 0:1

42e minuut.
Nehm speelt de bal door. Luciano bereikt de bal nog maar net als eerste. Wingert is nu in balbezit. Luciano bereikt de bal nog maar net als eerste. Luciano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sikawaspor 53%, ManchesterUn 47%.
Sikawaspor - ManchesterUn 0:1

51e minuut.
Falzetti Giusti is nu in balbezit. Falzetti Giusti geeft een hoge lob. Inworp. Mercedes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marquini geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Mercedes speelt de bal door. Brosch rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bonicelli zal de hoekschop nemen. Marquini maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Daar is Marquini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brosch bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fanella. Fanella krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Wingert rent richting de bal. Wingert passt de bal in één keer door. Luciano rent richting de bal. Luciano draait met de bal, schiet en ... Nezirović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sikawaspor - ManchesterUn 1:1

71e minuut.
Wingert kopt de bal weg. Nehm rent richting de bal. Niewiarowski onderschept slim de pass. Luciano verovert de bal door een tackle van achteren. Luciano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Fanella is nu in balbezit. Fanella speelt de bal door. Luciano is nu in balbezit. Wingert bereikt de bal nog maar net als eerste. Wingert haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Luciano verovert de bal door een tackle van achteren. Doliński verovert de bal door een tackle van achteren. Doliński speelt de bal door. Marquini is nu in balbezit. Marquini haalt uit met een fantastische trap. Janz bokst de bal weg.

83e minuut.
Giedris rent richting de bal. Marquini onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Carcache. Carcache krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Giedris rent richting de bal. Brosch onderschept slim de pass. Brosch haalt uit met een fantastische trap. Falzetti Giusti probeert de bal aan de voet te houden. Janz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sikawaspor - ManchesterUn 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sikawaspor 61%, ManchesterUn 39%.
Sikawaspor - ManchesterUn 1:2