Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hooligans Goleniów ;D -GROM-
nowa442 Tactiek KFC
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
51.5 gemiddelde waardering 54.5
very good Schieten good
average Passen very good
solid Verdedigen solid


5e minuut.
Duvarcıoğlu rent richting de bal. İlke verovert de bal door een tackle van achteren. İlke speelt de bal door. Garay bereikt de bal nog maar net als eerste. Garay geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Ragaman met een harde bal richting middenveld. Gniadkowski kopt de bal weg. Morote is nu in balbezit. Papajec onderschept slim de pass. Papajec passt de bal in één keer door. Orczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Pałasiewicz speelt de bal door. Wieniawa is nu in balbezit. Klok is nu in balbezit. Wieniawa onderschept slim de pass. Wieniawa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Papajec kopt de bal weg. Casanova probeert de bal aan de voet te houden. Duvarcıoğlu rent richting de bal. Duvarcıoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hooligans Goleniów ;D - -GROM- 1:0

29e minuut.
Czarnotta passt de bal zonder na te denken. Gniadkowski speelt de bal door. Papajec bereikt de bal nog maar net als eerste. Papajec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hooligans Goleniów ;D - -GROM- 2:0

39e minuut.
Garay geeft een hoge lob. Walliser met een sublieme pass. Lesz is nu in balbezit. Lesz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hooligans Goleniów ;D - -GROM- 2:1

40e minuut.
Garay bereikt de bal nog maar net als eerste. Garay passt de bal met de wreef. Vulpe met een sublieme pass. Lesz rent richting de bal. Lesz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hooligans Goleniów ;D 50%, -GROM- 50%.
Hooligans Goleniów ;D - -GROM- 2:1

65e minuut.
Lesz rent richting de bal. Lesz speelt de bal door. Vulpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulpe geeft de bal voor. Lesz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Huzior geeft de bal voor. Inworp. Wieniawa met een snelle inworp. Duvarcıoğlu probeert de bal met de borst te controleren. Duvarcıoğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Lesz kopt de bal weg. Ragaman is nu in balbezit. Ragaman geeft een hoge lob. Klungelig pakt Morote de bal. Morote haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Vulpe passt de bal in één keer door. Lesz bereikt de bal nog maar net als eerste. Czarnotta legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Czarnotta krijgt een gele kaart. Lesz raakt geblesseerd tijdens het duel. Lesz legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hooligans Goleniów ;D - -GROM- 2:2

85e minuut.
Obrejan rent richting de bal. Obrejan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Garay zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aboim geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Hooligans Goleniów ;D - -GROM- 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hooligans Goleniów ;D 64%, -GROM- 36%.
Hooligans Goleniów ;D - -GROM- 2:3