Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc zarzew 78 Bandyci Szczecin
6b Tactiek 4-1-3-2
61% Balbezit 39%
30% Spel op eigen helft 70%
29 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
60.4 gemiddelde waardering 42.4
excellent Schieten adequate
excellent Passen good
excellent Verdedigen good


4e minuut.
Penadinho rent richting de bal. Penadinho passt de bal zonder na te denken. Ghica bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghica draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc zarzew 78 - Bandyci Szczecin 1:0

9e minuut.
Welc kopt de bal weg. Răscanu heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Erak. Erak krijgt een gele kaart. Răscanu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Penadinho met een snel genomen vrije trap. Daar is Maślona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzanka bokst de bal weg. Ghica bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghica draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc zarzew 78 - Bandyci Szczecin 2:0

13e minuut.
Ignaciuk speelt de bal door. Penadinho speelt de bal door. Ghica is nu in balbezit. Ghica draait met de bal, schiet en ... Grzanka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc zarzew 78 - Bandyci Szczecin 3:0

18e minuut.
Pamungkas speelt de bal door. Guirado bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghica rent richting de bal. Ghica schiet op doel. Grzanka probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Penadinho kopt de bal weg. Ghica is nu in balbezit. Welc is nu in balbezit. Ghica onderschept slim de pass. Ghica draait met de bal, schiet en ... Grzanka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Maślona is nu in balbezit. Maślona passt de bal in één keer door. Penadinho speelt de bal door. Ghica heeft problemen om de bal te vangen. Ghica schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ghica is nu in balbezit. Ghica haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Penadinho neemt de hoekschop. Ghica maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Maślona rent richting de bal. Maślona schiet op doel. Grzanka werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Maślona rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc zarzew 78 - Bandyci Szczecin 4:0

34e minuut.
Penadinho passt de bal in één keer door. Ghica rent richting de bal. Henri begaat een overtreding. Henri krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Doeltrap. Grzanka trapt de bal weg. Ignaciuk kopt de bal weg. Maślona is nu in balbezit. Maślona haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc zarzew 78 - Bandyci Szczecin 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc zarzew 78 31%, Bandyci Szczecin 69%.
fc zarzew 78 - Bandyci Szczecin 5:0

46e minuut.
Jakl komt het veld opgelopen. Halid komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Pamungkas speelt de bal door. Guirado is nu in balbezit. Guirado passt de bal zonder na te denken. Maślona bereikt de bal nog maar net als eerste. Maślona haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Guirado passt de bal zonder na te denken. Maślona rent richting de bal. Maślona passt de bal in één keer door. Ghica bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghica schiet op doel. Grzanka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Penadinho geeft een hoge lob. Ventura is nu in balbezit. Maślona onderschept slim de pass. Maślona draait met de bal, schiet en ... Grzanka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc zarzew 78 - Bandyci Szczecin 6:0

62e minuut.
Guirado passt de bal zonder na te denken. Penadinho heeft problemen om de bal te vangen. Penadinho passt de bal zonder na te denken. Ghica bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghica schiet op doel. Grzanka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc zarzew 78 - Bandyci Szczecin 7:0

67e minuut.
Inworp. Burns komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Guirado bereikt de bal nog maar net als eerste. Guirado geeft een lange en hoge pass. Ghica bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghica haalt uit met een fantastische trap. Grzanka probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
fc zarzew 78 - Bandyci Szczecin 8:0

70e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Manu komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Pamungkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pamungkas probeert naar een medespeler te passen. Maślona rent richting de bal. Maślona schiet op doel. Grzanka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc zarzew 78 - Bandyci Szczecin 9:0

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Balajcza komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Pamungkas kopt de bal weg. Maślona rent richting de bal. Maślona passt de bal met de wreef. Ghica bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghica draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Klungelig pakt Burns de bal. Penadinho rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Burns. Burns krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Pamungkas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guirado bereikt de bal nog maar net als eerste. Guirado geeft de bal voor. Ghica rent richting de bal. Ghica haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc zarzew 78 - Bandyci Szczecin 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc zarzew 78 30%, Bandyci Szczecin 70%.
fc zarzew 78 - Bandyci Szczecin 10:0