Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS SAN Wrzawy WRWE
SANI Tactiek o
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
55 gemiddelde waardering 51.8
very good Schieten very good
solid Passen good
excellent Verdedigen excellent


12e minuut.
Lucas passt de bal in één keer door. Kádár bereikt de bal nog maar net als eerste. Chęcielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chęcielewski draait met de bal, schiet en ... Styczek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Figueiredo verovert de bal door een tackle van achteren. Figueiredo passt de bal in één keer door. Guidonzi probeert naar een medespeler te passen. Chęcielewski is nu in balbezit. Chęcielewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Ledvina probeert naar een medespeler te passen. Peters bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuorenmaa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Peters is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Grümpi komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Gülenay kopt de bal weg. Vuorenmaa heeft problemen om de bal te vangen. Peters rent richting de bal. Peters schiet op doel. Piesik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS SAN Wrzawy - WRWE 1:0

43e minuut.
Peters rent richting de bal. Szczutowski onderschept slim de pass. Szczutowski met een sublieme pass. Kádár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kádár schiet op doel. Styczek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS SAN Wrzawy 56%, WRWE 44%.
KS SAN Wrzawy - WRWE 1:0

52e minuut.
Grümpi is nu in balbezit. Karadžić is nu in balbezit. Szczutowski rent richting de bal. Karadžić onderschept slim de pass. Karadžić schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Grümpi met een sublieme pass. Buelga is nu in balbezit. Buelga passt de bal in één keer door. Karadžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Karadžić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Peters rent richting de bal. Peters haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KS SAN Wrzawy - WRWE 2:0

64e minuut.
Figueiredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueiredo geeft een lange en hoge pass. Kádár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kádár schiet op doel. Styczek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS SAN Wrzawy - WRWE 2:1

67e minuut.
Anghelini raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bajer komt het veld opgelopen.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buelga met een snelle inworp. Grümpi bereikt de bal nog maar net als eerste. Grümpi geeft een lange en hoge pass. Karadžić springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Buelga met de inworp. Grümpi geeft de bal voor. Daar is Szczutowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karadžić is nu in balbezit. Karadžić draait met de bal, schiet en ... Piesik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS SAN Wrzawy 44%, WRWE 56%.
KS SAN Wrzawy - WRWE 2:1