Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FKS 1939 STAL MIELEC** A.C Deportiva
kosa Tactiek 442
64% Balbezit 36%
24% Spel op eigen helft 76%
31 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48 gemiddelde waardering 28.6
excellent Schieten weak
good Passen poor
good Verdedigen poor


4e minuut.
Feick trapt de bal weg. Daar is Kominek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quintijn speelt de bal door. Kułyk rent richting de bal. Kułyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Pletosu passt de bal in één keer door. Stono bereikt de bal nog maar net als eerste. Stono probeert naar een medespeler te passen. Kułyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kułyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Quintijn bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintijn passt de bal in één keer door. Bălănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintijn bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintijn haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Pletosu met een sublieme pass. Quintijn is nu in balbezit. Quintijn passt de bal in één keer door. Bălănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălănescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Falzon kopt de bal weg. Quintijn bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintijn geeft een hoge lob. Kułyk rent richting de bal. Kułyk schiet op doel. Feick verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iwaszko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Łydka bereikt de bal nog maar net als eerste. Falzon is nu in balbezit. Falzon geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Aizpurúa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kułyk verovert de bal door een tackle van achteren. Kułyk geeft een lange en hoge pass. Bălănescu heeft problemen om de bal te vangen. Bălănescu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Iwaszko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stono rent richting de bal. Stono passt de bal met de wreef. Kułyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kułyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Quintijn onderschept slim de pass. Quintijn passt de bal zonder na te denken. Bălănescu heeft problemen om de bal te vangen. Bălănescu draait met de bal, schiet en ... Feick probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FKS 1939 STAL MIELEC** - A.C Deportiva 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FKS 1939 STAL MIELEC** 26%, A.C Deportiva 74%.
FKS 1939 STAL MIELEC** - A.C Deportiva 1:0

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pańczyszyn komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Ostocki heeft problemen om de bal te vangen. Quintijn bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintijn passt de bal zonder na te denken. Pańczyszyn heeft problemen om de bal te vangen. Pańczyszyn haalt uit met een fantastische trap. Feick verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kułyk is nu in balbezit. Kułyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FKS 1939 STAL MIELEC** - A.C Deportiva 2:0

51e minuut.
Pletosu met een sublieme pass. Quintijn bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintijn passt de bal zonder na te denken. Pańczyszyn heeft problemen om de bal te vangen. Pańczyszyn haalt uit met een fantastische trap. Feick bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Wasiak speelt de bal door. Iwaszko probeert naar een medespeler te passen. Quintijn probeert naar een medespeler te passen. Kułyk is nu in balbezit. Kułyk draait met de bal, schiet en ... Feick kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Iwaszko geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pletosu kopt de bal weg. Kułyk is nu in balbezit. Kułyk haalt uit met een fantastische trap. Vasaramäki probeert de bal aan de voet te houden. Feick kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pańczyszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Berg ... Strafschop! Berg krijgt een gele kaart. Pańczyszyn is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kułyk neemt de penalty, wat een uithaal!
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Kułyk is nu in balbezit. Aizpurúa rent richting de bal. Kułyk schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kułyk is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

59e minuut.
Klungelig pakt Iwaszko de bal. Inworp. Vulama met een snelle inworp. Pańczyszyn is nu in balbezit. Pańczyszyn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FKS 1939 STAL MIELEC** - A.C Deportiva 3:0

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Feick trapt de bal weg van het doel. Iwaszko kopt de bal weg. Pańczyszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Pańczyszyn draait met de bal, schiet en ... Feick bokst de bal weg.

68e minuut.
Pletosu geeft een lange en hoge pass. Iwaszko rent richting de bal. Vulama verovert de bal door een tackle van achteren. Pańczyszyn onderschept slim de pass. Pańczyszyn haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Kominek met een sublieme pass. Iwaszko heeft problemen om de bal te vangen. Quintijn probeert naar een medespeler te passen. Pletosu rent richting de bal. Pletosu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Berg bereikt de bal nog maar net als eerste. Pańczyszyn onderschept slim de pass. Pańczyszyn met een sublieme pass. Quintijn rent richting de bal. Quintijn schiet op doel. Feick probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Aizpurúa geeft de bal voor. Kominek rent richting de bal. Kominek passt de bal zonder na te denken. Pańczyszyn rent richting de bal. Pańczyszyn schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pletosu controleert de bal met de borst. Pletosu geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Quintijn probeert naar een medespeler te passen. Berg verovert de bal door een tackle van achteren. Pańczyszyn is nu in balbezit. Pańczyszyn draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Pletosu neemt de hoekschop. Daar is Quintijn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pańczyszyn rent richting de bal. Pańczyszyn draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Berg de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Quintijn bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintijn speelt de bal door. Pańczyszyn is nu in balbezit. Pańczyszyn draait met de bal, schiet en ... Feick werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FKS 1939 STAL MIELEC** - A.C Deportiva 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FKS 1939 STAL MIELEC** 22%, A.C Deportiva 78%.
FKS 1939 STAL MIELEC** - A.C Deportiva 4:0