Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cozumel Rzeszów UTD
def Tactiek play
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
5 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
35.5 gemiddelde waardering 38
adequate Schieten adequate
average Passen adequate
weak Verdedigen average


9e minuut.
Klungelig pakt Truszkowski de bal. Spirin is nu in balbezit. Antkowiak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Antkowiak krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Schönherz passt de bal met de wreef. Frakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Frakiewicz speelt de bal door. Schönherz is nu in balbezit. Schönherz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Liptok geeft een hoge lob. Masztajer probeert de bal aan de voet te houden. Matuszczak geeft de bal voor. Jacquet is nu in balbezit. Jacquet haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Gerônimo rent richting de bal. Bielicki onderschept slim de pass. Bielicki speelt de bal door. Schönherz rent richting de bal. Schönherz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Antkowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Modan is nu in balbezit. Modan passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mandla de bal. Mandla draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cozumel 44%, Rzeszów UTD 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cozumel - Rzeszów UTD 0:0

49e minuut.
Frakiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Frakiewicz geeft de bal voor. Bielicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielicki schiet op doel. Gierek probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

89e minuut.
Gierek geeft een hoge lob. Inworp. Pilarz met een snelle inworp. Spirin heeft problemen om de bal te vangen. Spirin geeft een lange en hoge pass. Lippo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cozumel 51%, Rzeszów UTD 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cozumel - Rzeszów UTD 0:0