Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rzeszów UTD Cozumel
play Tactiek def
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
15 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.9 gemiddelde waardering 33.7
very good Schieten adequate
good Passen average
adequate Verdedigen poor


14e minuut.
Gierek speelt de bal door. Jacquet speelt de bal door. Klungelig pakt Truszkowski de bal. Mandla is nu in balbezit. Mandla draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Mandla kopt de bal weg. Daar is Antkowiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spirin is nu in balbezit. Antkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Antkowiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rzeszów UTD - Cozumel 1:0

22e minuut.
Jacquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacquet geeft de bal voor. Antkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandla is nu in balbezit. Mandla draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rzeszów UTD 42%, Cozumel 58%.
Rzeszów UTD - Cozumel 1:0

47e minuut.
Pitry is nu in balbezit. Pitry passt de bal zonder na te denken. Truszkowski rent richting de bal. Antkowiak onderschept slim de pass. Antkowiak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Masztajer kopt de bal weg. Modan rent richting de bal. Modan passt de bal met de wreef. Mandla bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandla haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Gierek geeft een lange en hoge pass. Jacquet speelt de bal door. Daar is Piwowarczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mandla is nu in balbezit. Mandla draait met de bal, schiet en ... Faliński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Faliński speelt de bal door. Boğazlı kopt de bal weg. Piwowarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Antkowiak onderschept slim de pass. Antkowiak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Rzeszów UTD - Cozumel 2:0

67e minuut.
Pilarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilarz probeert naar een medespeler te passen. Modan geeft een lange en hoge pass. Antkowiak rent richting de bal. Antkowiak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Antkowiak rent richting de bal. Boğazlı is nu in balbezit. Boğazlı passt de bal zonder na te denken. Modan rent richting de bal. Modan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Liptok kopt de bal weg. Kubisz probeert de bal aan de voet te houden. Antkowiak rent richting de bal. Antkowiak schiet op doel. Faliński werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rzeszów UTD 38%, Cozumel 62%.
Rzeszów UTD - Cozumel 2:0