Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.C Deportiva WRWE
442 Tactiek o
36% Balbezit 64%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 45
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
28.1 gemiddelde waardering 46.3
slecht Schieten formidabel
zwak Passen matig
waardeloos Verdedigen goed


1e minuut.
Vulama geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cserba met de inworp. Lebinzu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebinzu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

6e minuut.
Figueiredo is nu in balbezit. Figueiredo passt de bal met de wreef. Aizpurúa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kádár verovert de bal door een tackle van achteren. Kádár draait met de bal, schiet en ... Feick verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Szczutowski speelt de bal door. Chęcielewski rent richting de bal. Chęcielewski speelt de bal door. Kádár is nu in balbezit. Kádár schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Cserba rent richting de bal. Cserba probeert naar een medespeler te passen. Aizpurúa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kádár onderschept slim de pass. Kádár haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Rechot rent richting de bal. Chęcielewski rent richting de bal. Chęcielewski met een sublieme pass. Kádár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kádár haalt uit met een fantastische trap. Feick verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Vulama geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cserba met een snelle inworp. Lebinzu is nu in balbezit. Lebinzu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Chęcielewski is nu in balbezit. Chęcielewski probeert naar een medespeler te passen. Figueiredo is nu in balbezit. Figueiredo draait met de bal, schiet en ... Kádár probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Kádár verovert de bal door een tackle van achteren. Lebinzu rent richting de bal. Vasaramäki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vasaramäki krijgt een gele kaart. Lebinzu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kádár kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Feick werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Deportiva - WRWE 0:1

27e minuut.
Berg probeert de bal aan de voet te houden. Inworp. Lebinzu met de inworp. Kádár is nu in balbezit. Kádár draait met de bal, schiet en ... Feick verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Kádár verovert de bal door een tackle van achteren. Kádár probeert naar een medespeler te passen. Chęcielewski rent richting de bal. Chęcielewski geeft een lange en hoge pass. Kádár krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Cserba speelt de bal door. Lebinzu is nu in balbezit. Lebinzu passt de bal met de wreef. Chęcielewski rent richting de bal. Chęcielewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Chęcielewski kopt de bal weg. Cserba is nu in balbezit. Cserba passt de bal met de wreef. Kádár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kádár haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Deportiva - WRWE 0:2

42e minuut.
Aizpurúa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kádár is nu in balbezit. Kádár draait met de bal, schiet en ... Vasaramäki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Feick maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Berg rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Deportiva - WRWE 0:3

44e minuut.
Chęcielewski probeert naar een medespeler te passen. Lebinzu is nu in balbezit. Lebinzu passt de bal met de wreef. Kádár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kádár draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Deportiva - WRWE 0:4

45e minuut.
Rechot rent richting de bal. Chęcielewski verovert de bal door een tackle van achteren. Chęcielewski geeft een hoge lob. Kádár is nu in balbezit. Kádár haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C Deportiva 81%, WRWE 19%.
A.C Deportiva - WRWE 0:4

47e minuut.
Chęcielewski met de inworp. Klungelig pakt Lebinzu de bal. Lebinzu passt de bal met de wreef. Cserba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cserba haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Marchewka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kádár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kádár draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Deportiva - WRWE 0:5

52e minuut.
Cserba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cserba passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Aizpurúa de bal. Lebinzu rent richting de bal. Lebinzu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Chęcielewski is nu in balbezit. Chęcielewski probeert naar een medespeler te passen. Gülenay geeft de bal voor. Kádár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kádár draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Deportiva - WRWE 0:6

54e minuut.
Wasiak rent richting de bal. Wasiak passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Marchewka de bal. Kádár verovert de bal door een tackle van achteren. Kádár draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Deportiva - WRWE 0:7

58e minuut.
Marchewka geeft een lange en hoge pass. Buitenspel voor Vilner. Goede buitenspelval van de verdediging. Chęcielewski neemt vlug de vrije trap. Kádár is nu in balbezit. Kádár schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Chęcielewski kopt de bal weg. Cserba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cserba passt de bal zonder na te denken. Kádár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kádár draait met de bal, schiet en ... Feick verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Rempała geeft een lange en hoge pass. Iwanowski geeft de bal voor. Gülenay is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Iwanowski neemt de hoekschop. Bryl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Chęcielewski geeft de bal voor. Kádár probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aizpurúa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kádár verovert de bal door een tackle van achteren. Kádár draait met de bal, schiet en ... Feick probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Deportiva - WRWE 0:8

75e minuut.
Vulama kopt de bal weg. Inworp. Dương met de inworp. Figueiredo heeft problemen om de bal te vangen. Figueiredo geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Cserba rent richting de bal. Cserba geeft de bal voor. Daar is Kádár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kádár draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Deportiva - WRWE 0:9

83e minuut.
Kádár rent richting de bal. Chęcielewski probeert naar een medespeler te passen. Kádár is nu in balbezit. Lebinzu rent richting de bal. Lebinzu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Doeltrap. Bajer komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Figueiredo kopt de bal weg. Kádár is nu in balbezit. Lebinzu rent richting de bal. Kádár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kádár schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C Deportiva 73%, WRWE 27%.
A.C Deportiva - WRWE 0:9