Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-27 20:50
  • Competitiewedstrijd: Liga V.212 [del]
  • Stadion: WRWE Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 18979
WRWE A.C Deportiva
o Tactiek 442
63% Balbezit 37%
17% Spel op eigen helft 83%
43 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.1 gemiddelde waardering 27.5
excellent Schieten poor
adequate Passen poor
solid Verdedigen poor


2e minuut.
Figueiredo geeft de bal voor. Cserba rent richting de bal. Cserba passt de bal in één keer door. Chęcielewski is nu in balbezit. Chęcielewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Cserba met een sublieme pass. Aizpurúa is nu in balbezit. Kádár onderschept slim de pass. Kádár haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WRWE - A.C Deportiva 1:0

8e minuut.
Rechot bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucas verovert de bal door een tackle van achteren. Lucas passt de bal zonder na te denken. Kádár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kádár draait met de bal, schiet en ... Feick kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Possato geeft de bal voor. Cserba rent richting de bal. Cserba passt de bal met de wreef. Kádár rent richting de bal. Kádár draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Gülenay rent richting de bal. Gülenay geeft een lange en hoge pass. Kádár kopt de bal weg. Cserba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cserba haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Cserba rent richting de bal. Cserba passt de bal zonder na te denken. Vasaramäki onderschept slim de pass. Kádár is nu in balbezit. Kádár schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
WRWE - A.C Deportiva 2:0

25e minuut.
Anghelini probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lucas de bal. Rechot probeert naar een medespeler te passen. Chęcielewski is nu in balbezit. Chęcielewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Ostocki rent richting de bal. Figueiredo verovert de bal door een tackle van achteren. Figueiredo probeert naar een medespeler te passen. Kádár is nu in balbezit. Kádár haalt uit met een fantastische trap. Feick verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WRWE - A.C Deportiva 3:0

33e minuut.
Lucas onderschept slim de pass. Lucas geeft een lange en hoge pass. Cserba kopt de bal weg. Kádár is nu in balbezit. Kádár schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Figueiredo probeert naar een medespeler te passen. Kádár rent richting de bal. Chęcielewski rent richting de bal. Kádár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kádár draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Gülenay kopt de bal weg. Lucas met een sublieme pass. Kádár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kádár draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Vasaramäki de bal onder controle te krijgen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
WRWE - A.C Deportiva 4:0

43e minuut.
Iwanowski probeert de bal aan de voet te houden. Possato rent richting de bal. Possato geeft een lange en hoge pass. Kádár rent richting de bal. Kádár haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Lucas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cserba rent richting de bal. Chęcielewski is nu in balbezit. Kádár rent richting de bal. Kádár schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WRWE - A.C Deportiva 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WRWE 21%, A.C Deportiva 79%.
WRWE - A.C Deportiva 5:0

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chęcielewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kádár rent richting de bal. Kádár haalt uit met een fantastische trap. Feick probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WRWE - A.C Deportiva 6:0

56e minuut.
Klungelig pakt Kádár de bal. Cserba is nu in balbezit. Chęcielewski is nu in balbezit. Chęcielewski schiet op doel. Feick maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WRWE - A.C Deportiva 7:0

62e minuut.
Rempała zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chęcielewski rent richting de bal. Rechot maakt een afschuwelijke overtreding. Rechot krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Vulama verovert de bal door een tackle van achteren. Cserba onderschept slim de pass. Cserba met een sublieme pass. Chęcielewski is nu in balbezit. Chęcielewski schiet op doel. Feick kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Feick met een sublieme pass. Vuorenmaa kopt de bal weg. Klungelig pakt Aizpurúa de bal. Chęcielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chęcielewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Szczutowski is nu in balbezit. Szczutowski geeft een hoge lob. Chęcielewski heeft problemen om de bal te vangen. Kádár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kádár draait met de bal, schiet en ... Feick kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Feick probeert naar een medespeler te passen. Figueiredo kopt de bal weg. Daar is Cserba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cserba haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Chęcielewski passt de bal in één keer door. Gülenay geeft een hoge lob. Cserba controleert de bal met de borst. Kádár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kádár haalt uit met een fantastische trap. Feick probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Chęcielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chęcielewski passt de bal zonder na te denken. Aizpurúa is nu in balbezit. Kádár is nu in balbezit. Kádár schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Lucas rent richting de bal. Lucas speelt de bal door. Kádár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kádár draait met de bal, schiet en ... Feick werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WRWE - A.C Deportiva 8:0

81e minuut.
Rempała geeft een lange en hoge pass. Lucas is nu in balbezit. Lucas passt de bal zonder na te denken. Kádár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kádár draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Feick trapt de bal weg. Lucas kopt de bal weg. Kádár is nu in balbezit. Kádár schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WRWE - A.C Deportiva 9:0

87e minuut.
Gülenay rent richting de bal. Gülenay geeft een hoge lob. Feick maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Kádár rent richting de bal. Kádár haalt uit met een fantastische trap. Paal!

88e minuut.
Daar is Kádár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vasaramäki rent richting de bal. Kádár verovert de bal door een tackle van achteren. Kádár draait met de bal, schiet en ... Feick werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WRWE 13%, A.C Deportiva 87%.
WRWE - A.C Deportiva 9:0