Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Niedźwiedź Białystok Cozumel
352 Tactiek def
42% Balbezit 58%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.2 gemiddelde waardering 36.5
average Schieten adequate
poor Passen adequate
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Masztajer verovert de bal door een tackle van achteren. Frakiewicz is nu in balbezit. Frakiewicz passt de bal in één keer door. Schönherz rent richting de bal. Schönherz draait met de bal, schiet en ... Abadan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Frakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Frakiewicz probeert naar een medespeler te passen. Schönherz bereikt de bal nog maar net als eerste. Schönherz haalt uit met een fantastische trap. Abadan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niedźwiedź Białystok - Cozumel 0:1

9e minuut.
Masztajer verovert de bal door een tackle van achteren. Masztajer passt de bal met de wreef. Frakiewicz geeft een lange en hoge pass. Daar is Bal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spirin geeft een hoge lob. Abadan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Schönherz rent richting de bal. Schönherz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Niedźwiedź Białystok - Cozumel 0:2

23e minuut.
Szrajda kopt de bal weg. Daar is Frakiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frakiewicz passt de bal met de wreef. Schönherz rent richting de bal. Schönherz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Ciapalski geeft een lange en hoge pass. Schönherz bereikt de bal nog maar net als eerste. Schönherz passt de bal in één keer door. Frakiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Frakiewicz haalt uit met een fantastische trap. Paal!

31e minuut.
Matyja is nu in balbezit. Pilarz onderschept slim de pass. Pilarz met een sublieme pass. Bielicki rent richting de bal. Bielicki geeft de bal voor. Abadan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Pilarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilarz geeft de bal voor. Schönherz is nu in balbezit. Schönherz schiet op doel. Abadan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Masztajer speelt de bal door. Bielicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciapalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielicki onderschept slim de pass. Bielicki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Szrajda passt de bal met de wreef. Wołczyk rent richting de bal. Frakiewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Frakiewicz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niedźwiedź Białystok 80%, Cozumel 20%.
Niedźwiedź Białystok - Cozumel 0:2

49e minuut.
Abadan probeert naar een medespeler te passen. Spirin kopt de bal weg. Klungelig pakt Ciapalski de bal. Schönherz rent richting de bal. Schönherz schiet op doel. Abadan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ciapalski heeft problemen om de bal te vangen. Bielicki is nu in balbezit. Bielicki haalt uit met een fantastische trap. Abadan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Fudała rent richting de bal. Masztajer onderschept slim de pass. Masztajer passt de bal in één keer door. Schönherz rent richting de bal. Schönherz schiet op doel. Abadan bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Ciapalski geeft een hoge lob. Pilarz speelt de bal door. Klungelig pakt Ciapalski de bal. Bielicki is nu in balbezit. Bielicki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Schönherz is nu in balbezit. Schönherz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Niedźwiedź Białystok - Cozumel 0:3

57e minuut.
Frakiewicz met een snelle inworp. Masztajer rent richting de bal. Masztajer geeft de bal voor. Schönherz rent richting de bal. Schönherz draait met de bal, schiet en ... Abadan bokst de bal weg.

64e minuut.
Konopski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pilarz is nu in balbezit. Pilarz speelt de bal door. Klungelig pakt Bielicki de bal. Masztajer geeft een lange en hoge pass. Paal!

68e minuut.
Pilarz geeft de bal voor. Ciapalski is nu in balbezit. Bielicki onderschept slim de pass. Bielicki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Konopski is nu in balbezit. Schönherz verovert de bal door een tackle van achteren. Schönherz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Abadan trapt de bal weg. Pilarz kopt de bal weg. Szeremet is nu in balbezit. Bielicki onderschept slim de pass. Bielicki geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Konopski geeft de bal voor. Kubisz controleert de bal met de borst. Kubisz geeft een hoge lob. Schönherz is nu in balbezit. Schönherz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Daar is Łaski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pilarz rent richting de bal. Pilarz passt de bal in één keer door. Bielicki rent richting de bal. Bielicki draait met de bal, schiet en ... Abadan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Schönherz krijgt zijn hoofd ertegen. Abadan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Szrajda kopt de bal weg. Pilarz speelt de bal door. Bielicki rent richting de bal. Bielicki draait met de bal, schiet en ... Abadan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niedźwiedź Białystok - Cozumel 0:4

88e minuut.
Matyja rent richting de bal. Pilarz verovert de bal door een tackle van achteren. Pilarz met een sublieme pass. Spirin rent richting de bal. Spirin geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niedźwiedź Białystok 82%, Cozumel 18%.
Niedźwiedź Białystok - Cozumel 0:4