Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FKS 1939 STAL MIELEC** WRWE
kosa Tactiek o
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 16
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
48.6 gemiddelde waardering 55.6
excellent Schieten excellent
good Passen adequate
good Verdedigen very good


12e minuut.
Daar is Kádár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nuhs rent richting de bal. Tarrodi maakt een afschuwelijke overtreding. Tarrodi krijgt een gele kaart. Nuhs raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kádár neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Paal!
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Falzon onderschept slim de pass. Falzon geeft een hoge lob. Bălănescu kopt de bal weg. Pańczyszyn rent richting de bal. Pańczyszyn draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Carabott bereikt de bal nog maar net als eerste. Carabott geeft een hoge lob. Daar is Possato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pańczyszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Pańczyszyn haalt uit met een fantastische trap. Piesik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Bojin is nu in balbezit. Bojin geeft een lange en hoge pass. Quintijn kopt de bal weg. Klungelig pakt Pańczyszyn de bal. Pańczyszyn haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Domján geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cserba zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Figueiredo is nu in balbezit. Figueiredo schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FKS 1939 STAL MIELEC** - WRWE 0:1

21e minuut.
Iwaszko probeert naar een medespeler te passen. Pletosu rent richting de bal. Pletosu met een sublieme pass. Tarrodi probeert naar een medespeler te passen. Kádár bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Lucas verovert de bal door een tackle van achteren. Lucas met een sublieme pass. Daar is Possato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pańczyszyn is nu in balbezit. Pańczyszyn haalt uit met een fantastische trap. Piesik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Falzon verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Nuhs met een snelle inworp. Kádár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kádár draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Kádár is nu in balbezit. Cserba bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tarrodi. Cserba is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kádár komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Ivan trapt de bal weg van het doel. Figueiredo kopt de bal weg. Kádár bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuhs rent richting de bal. Nuhs draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Na een snelle pass probeert Cserba de bal onder controle te krijgen. Cserba speelt de bal door. Nuhs rent richting de bal. Nuhs draait met de bal, schiet en ... Domján probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Tarrodi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kułyk komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Kułyk probeert de bal aan de voet te houden. Cserba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cserba passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Nuhs de bal. Nuhs haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FKS 1939 STAL MIELEC** 59%, WRWE 41%.
FKS 1939 STAL MIELEC** - WRWE 0:1

47e minuut.
Kułyk speelt de bal door. Quintijn is nu in balbezit. Quintijn passt de bal zonder na te denken. Pańczyszyn is nu in balbezit. Pańczyszyn haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Nuhs rent richting de bal. Nuhs probeert naar een medespeler te passen. Figueiredo speelt de bal door. Kádár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kádár draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Gülenay met een sublieme pass. Bălănescu is nu in balbezit. Bălănescu geeft een lange en hoge pass. Pańczyszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Pańczyszyn haalt uit met een fantastische trap. Piesik bokst de bal weg.

61e minuut.
Daar is Kádár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domján verovert de bal door een tackle van achteren. Nuhs verovert de bal door een tackle van achteren. Nuhs schiet op doel. Ivan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FKS 1939 STAL MIELEC** - WRWE 0:2

65e minuut.
Pańczyszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Possato legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pańczyszyn is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Pańczyszyn neemt zijn aanloop. Piesik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FKS 1939 STAL MIELEC** - WRWE 1:2

71e minuut.
Cserba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cserba geeft een hoge lob. Daar is Quintijn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kádár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kádár schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Cserba verovert de bal door een tackle van achteren. Cserba passt de bal met de wreef. Kádár is nu in balbezit. Nuhs bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuhs draait met de bal, schiet en ... Ivan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FKS 1939 STAL MIELEC** 50%, WRWE 50%.
FKS 1939 STAL MIELEC** - WRWE 1:2