Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS SAN Wrzawy A.C Deportiva
SANI Tactiek 442
57% Balbezit 43%
19% Spel op eigen helft 81%
31 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50.5 gemiddelde waardering 29.5
uitstekend Schieten zwak
solide Passen zwak
goed Verdedigen slecht


1e minuut.
Buelga bereikt de bal nog maar net als eerste. Buelga passt de bal in één keer door. Karadžić rent richting de bal. Peters rent richting de bal. Peters schiet op doel. Feick probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
KS SAN Wrzawy - A.C Deportiva 1:0

4e minuut.
Peters haalt uit met een fantastische trap. Mangalcı probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ledvina bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledvina geeft de bal voor. Karadžić krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS SAN Wrzawy - A.C Deportiva 2:0

10e minuut.
Peters is nu in balbezit. Marchewka rent richting de bal. Peters verovert de bal door een tackle van achteren. Peters draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS SAN Wrzawy - A.C Deportiva 3:0

13e minuut.
Chiţa passt de bal zonder na te denken. Grümpi rent richting de bal. Grümpi passt de bal in één keer door. Peters rent richting de bal. Peters draait met de bal, schiet en ... Feick kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Peters heeft problemen om de bal te vangen. Ledvina bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledvina probeert naar een medespeler te passen. Peters bereikt de bal nog maar net als eerste. Peters schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Ledvina geeft de bal voor. Daar is Marchewka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peters speelt de bal door. Karadžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Karadžić haalt uit met een fantastische trap. Feick kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Buelga neemt de hoekschop. Peters maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

35e minuut.
Mangalcı verovert de bal door een tackle van achteren. Mangalcı geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buelga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grümpi geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Karadžić rent richting de bal. Berg rent richting de bal. Karadžić schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Karadžić krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Ledvina passt de bal met de wreef. Grümpi bereikt de bal nog maar net als eerste. Grümpi passt de bal zonder na te denken. Peters rent richting de bal. Peters draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Inworp. Ledvina met een snelle inworp. Grümpi bereikt de bal nog maar net als eerste. Grümpi geeft een lange en hoge pass. Karadžić springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS SAN Wrzawy - A.C Deportiva 4:0

43e minuut.
Peters passt de bal zonder na te denken. Grümpi met een sublieme pass. Karadžić rent richting de bal. Karadžić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Chiţa kopt de bal weg. Aizpurúa probeert de bal met de borst te controleren. Peters is nu in balbezit. Grümpi is nu in balbezit. Grümpi haalt uit met een fantastische trap. Feick verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS SAN Wrzawy 17%, A.C Deportiva 83%.
KS SAN Wrzawy - A.C Deportiva 4:0

50e minuut.
Berg bereikt de bal nog maar net als eerste. Grümpi onderschept slim de pass. Grümpi passt de bal zonder na te denken. Karadžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Karadžić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Peters passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mangalcı de bal. Grümpi met een sublieme pass. Karadžić rent richting de bal. Karadžić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Na een snelle pass probeert Grümpi de bal onder controle te krijgen. Vilner bereikt de bal nog maar net als eerste. Coelho Rocha maakt een afschuwelijke overtreding. Coelho Rocha krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Olteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Olteanu geeft een hoge lob. Karadžić kopt de bal weg. Peters rent richting de bal. Peters haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Coelho Rocha probeert naar een medespeler te passen. Buelga is nu in balbezit. Buelga speelt de bal door. Karadžić rent richting de bal. Karadžić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS SAN Wrzawy - A.C Deportiva 5:0

75e minuut.
Ledvina geeft een hoge lob. Buelga bereikt de bal nog maar net als eerste. Buelga passt de bal met de wreef. Karadžić rent richting de bal. Karadžić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Klungelig pakt Buelga de bal. Buelga met een sublieme pass. Klungelig pakt Karadžić de bal. Karadžić draait met de bal, schiet en ... Feick maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS SAN Wrzawy - A.C Deportiva 6:0

80e minuut.
Feick trapt de bal weg. Grümpi kopt de bal weg. Peters is nu in balbezit. Peters draait met de bal, schiet en ... Feick maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS SAN Wrzawy - A.C Deportiva 7:0

83e minuut.
Grümpi is nu in balbezit. Grümpi probeert naar een medespeler te passen. Marchewka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Peters rent richting de bal. Peters schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS SAN Wrzawy - A.C Deportiva 8:0

88e minuut.
Grümpi is nu in balbezit. Grümpi passt de bal zonder na te denken. Karadžić rent richting de bal. Karadžić draait met de bal, schiet en ... Feick maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS SAN Wrzawy - A.C Deportiva 9:0

90e minuut.
Ledvina probeert naar een medespeler te passen. Grümpi is nu in balbezit. Grümpi geeft een lange en hoge pass. Karadžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Karadžić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Feick maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Ledvina bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledvina geeft de bal voor. Karadžić rent richting de bal. Karadžić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS SAN Wrzawy - A.C Deportiva 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS SAN Wrzawy 22%, A.C Deportiva 78%.
KS SAN Wrzawy - A.C Deportiva 10:0