Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.C Deportiva KS SAN Wrzawy
442 Tactiek SANI
45% Balbezit 55%
78% Spel op eigen helft 22%
2 Doelpogingen 36
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
29.6 gemiddelde waardering 51.4
weak Schieten excellent
poor Passen good
poor Verdedigen adequate


7e minuut.
Vulama geeft een lange en hoge pass. Inworp. Özersen met de inworp. Buelga geeft de bal voor. Karadžić maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Deportiva - KS SAN Wrzawy 0:1

13e minuut.
Inworp. Ledvina met de inworp. Grümpi is nu in balbezit. Grümpi geeft een hoge lob. Peters springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Grümpi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Peters, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aizpurúa rent richting de bal. Peters verovert de bal door een tackle van achteren. Peters draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Karadžić rent richting de bal. Rechot onderschept slim de pass. Chiţa met een sublieme pass. Peters rent richting de bal. Peters draait met de bal, schiet en ... Feick verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Wasiak rent richting de bal. Coelho Rocha verovert de bal door een tackle van achteren. Coelho Rocha met een sublieme pass. Peters bereikt de bal nog maar net als eerste. Peters draait met de bal, schiet en ... Feick probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Grümpi geeft een hoge lob. Ledvina kopt de bal weg. Peters is nu in balbezit. Peters passt de bal zonder na te denken. Buelga geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Grümpi kopt de bal weg. Berg controleert de bal met de borst. Grümpi is nu in balbezit. Grümpi geeft een lange en hoge pass. Karadžić maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Özersen geeft de bal voor. Peters bereikt de bal nog maar net als eerste. Peters passt de bal zonder na te denken. Karadžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Karadžić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Deportiva - KS SAN Wrzawy 0:2

41e minuut.
Chiţa onderschept slim de pass. Chiţa passt de bal met de wreef. Peters rent richting de bal. Peters schiet op doel. Feick werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Deportiva - KS SAN Wrzawy 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C Deportiva 75%, KS SAN Wrzawy 25%.
A.C Deportiva - KS SAN Wrzawy 0:3

47e minuut.
Ledvina is nu in balbezit. Ledvina passt de bal in één keer door. Peters is nu in balbezit. Peters haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Deportiva - KS SAN Wrzawy 0:4

48e minuut.
Ostocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Karadžić onderschept slim de pass. Grümpi probeert naar een medespeler te passen. Peters rent richting de bal. Peters schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Karadžić is nu in balbezit. Karadžić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Feick speelt de bal door. Krumov kopt de bal weg. Buelga speelt de bal door. Karadžić rent richting de bal. Karadžić draait met de bal, schiet en ... Feick kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vasaramäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasaramäki geeft een lange en hoge pass. Coelho Rocha kopt de bal weg. Ledvina is nu in balbezit. Ledvina geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Ostocki probeert naar een medespeler te passen. Buelga rent richting de bal. Buelga speelt de bal door. Grümpi geeft een lange en hoge pass. Karadžić springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ledvina met de inworp. Daar is Peters, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peters haalt uit met een fantastische trap. Feick maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Deportiva - KS SAN Wrzawy 0:5

57e minuut.
Peters geeft de bal voor. Daar is Berg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grümpi bereikt de bal nog maar net als eerste. Grümpi geeft een lange en hoge pass. Karadžić springt en kopt de bal. Feick verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Buelga geeft een lange en hoge pass. Daar is Vasaramäki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karadžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Karadžić schiet op doel. Feick maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Deportiva - KS SAN Wrzawy 0:6

61e minuut.
Chiţa probeert naar een medespeler te passen. Ledvina probeert naar een medespeler te passen. Grümpi rent richting de bal. Grümpi schiet op doel. Feick werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Aizpurúa geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ledvina met de inworp. Peters bereikt de bal nog maar net als eerste. Peters haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ledvina met de inworp. Ostocki is nu in balbezit. Peters verovert de bal door een tackle van achteren. Peters draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Deportiva - KS SAN Wrzawy 0:7

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ledvina met de inworp. Grümpi geeft de bal voor. Karadžić springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Deportiva - KS SAN Wrzawy 0:8

71e minuut.
Klungelig pakt Rechot de bal. Grümpi verovert de bal door een tackle van achteren. Grümpi met een sublieme pass. Klungelig pakt Karadžić de bal. Karadžić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Deportiva - KS SAN Wrzawy 0:9

74e minuut.
Grümpi rent richting de bal. Grümpi geeft een hoge lob. Daar is Vulama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buelga onderschept slim de pass. Buelga geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Ledvina met een sublieme pass. Grümpi rent richting de bal. Grümpi geeft een lange en hoge pass. Peters bereikt de bal nog maar net als eerste. Peters schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Buelga geeft een hoge lob. Vulama probeert de bal aan de voet te houden. Grümpi kopt de bal weg. Peters rent richting de bal. Peters schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Daar is Rechot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ostocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostocki passt de bal in één keer door. Karadžić is nu in balbezit. Karadžić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Buelga speelt de bal door. Peters bereikt de bal nog maar net als eerste. Grümpi probeert naar een medespeler te passen. Karadžić is nu in balbezit. Karadžić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Grümpi passt de bal in één keer door. Ledvina speelt de bal door. Klungelig pakt Karadžić de bal. Karadžić draait met de bal, schiet en ... Feick probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C Deportiva 81%, KS SAN Wrzawy 19%.
A.C Deportiva - KS SAN Wrzawy 0:9