Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cozumel TakaPaka
def Tactiek nowy sezon
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
1 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34 gemiddelde waardering 36.3
adequate Schieten average
average Passen adequate
weak Verdedigen very good


5e minuut.
Rydol kopt de bal weg. Masztajer is nu in balbezit. Dubljević begaat een overtreding. Masztajer raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Spirin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Frakiewicz is nu in balbezit. Frakiewicz speelt de bal door. Bielicki rent richting de bal. Bielicki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Spirin is nu in balbezit. Kopistecki rent richting de bal. Kopistecki passt de bal met de wreef. Daar is Helguera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Helguera schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Helguera controleert de bal met de borst. Pilarz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Helguera. Helguera krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cozumel 48%, TakaPaka 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cozumel - TakaPaka 0:0

73e minuut.
Masztajer heeft problemen om de bal te vangen. Moraru is nu in balbezit. Moraru passt de bal met de wreef. Helguera is nu in balbezit. Helguera haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cozumel 54%, TakaPaka 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cozumel - TakaPaka 0:0