Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TakaPaka Cozumel
nowy sezon Tactiek def
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
33.5 gemiddelde waardering 36.6
weak Schieten adequate
average Passen average
solid Verdedigen average


3e minuut.
Półchłopek haalt uit met een fantastische trap. Doeltrap. Faliński trapt de bal weg van het doel. Pilarz is nu in balbezit. Pilarz geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Kaercher verovert de bal door een tackle van achteren. Belartieta is nu in balbezit. Masztajer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilarz is nu in balbezit. Pilarz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Lowton probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bielicki rent richting de bal. Lowton begaat een overtreding. Lowton krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Spirin is nu in balbezit. Dubljević is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Spirin. Spirin krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TakaPaka 54%, Cozumel 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TakaPaka - Cozumel 0:0

58e minuut.
Półchłopek rent richting de bal. Masztajer is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Półchłopek. Półchłopek krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Małyczak probeert naar een medespeler te passen. Kaercher bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaercher speelt de bal door. Schönherz is nu in balbezit. Schönherz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Półchłopek kopt de bal weg. Daar is Masztajer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Masztajer geeft een hoge lob. Schönherz is nu in balbezit. Schönherz schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TakaPaka 53%, Cozumel 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TakaPaka - Cozumel 0:0