Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Niedźwiedź Białystok Rzeszów UTD
352 Tactiek play
42% Balbezit 58%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
25 gemiddelde waardering 40.6
weak Schieten excellent
poor Passen adequate
poor Verdedigen average


1e minuut.
Modan passt de bal zonder na te denken. Matyja controleert de bal met de borst. Antkowiak is nu in balbezit. Mandla is nu in balbezit. Mandla schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

3e minuut.
Boğazlı rent richting de bal. Boğazlı probeert naar een medespeler te passen. Mandla is nu in balbezit. Antkowiak is nu in balbezit. Antkowiak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
Modan rent richting de bal. Łaski onderschept slim de pass. Mandla is nu in balbezit. Antkowiak is nu in balbezit. Antkowiak schiet op doel. Abadan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Liptok speelt de bal door. Antkowiak probeert de bal met de borst te controleren. Modan is nu in balbezit. Modan schiet op doel. Na een snelle pass probeert Mandla de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Niedźwiedź Białystok - Rzeszów UTD 0:1

6e minuut.
Jacquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacquet geeft de bal voor. Ciapalski is nu in balbezit. Antkowiak onderschept slim de pass. Antkowiak draait met de bal, schiet en ... Abadan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Liptok geeft een lange en hoge pass. Szeremet rent richting de bal. Antkowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Antkowiak heeft problemen om de bal te vangen. Antkowiak draait met de bal, schiet en ... Abadan bokst de bal weg. Daar is Konopski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mandla is nu in balbezit. Mandla draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Modan met een sublieme pass. Ciapalski is nu in balbezit. Antkowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Antkowiak haalt uit met een fantastische trap. Abadan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niedźwiedź Białystok - Rzeszów UTD 0:2

19e minuut.
Liptok geeft een hoge lob. Matyja bereikt de bal nog maar net als eerste. Matyja met een sublieme pass. Antkowiak is nu in balbezit. Antkowiak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Modan bereikt de bal nog maar net als eerste. Modan passt de bal zonder na te denken. Antkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Antkowiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Niedźwiedź Białystok - Rzeszów UTD 0:3

38e minuut.
Boğazlı passt de bal met de wreef. Łaski is nu in balbezit. Antkowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Antkowiak schiet op doel. Abadan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niedźwiedź Białystok - Rzeszów UTD 0:4

42e minuut.
Jacquet is nu in balbezit. Dulski rent richting de bal. Jacquet begaat een overtreding. Dulski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niedźwiedź Białystok 75%, Rzeszów UTD 25%.
Niedźwiedź Białystok - Rzeszów UTD 0:4

48e minuut.
Antkowiak rent richting de bal. Ciapalski is nu in balbezit. Antkowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Antkowiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Niedźwiedź Białystok - Rzeszów UTD 0:5

53e minuut.
Moauro geeft de bal voor. Daar is Szeremet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Antkowiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Niedźwiedź Białystok - Rzeszów UTD 0:6

55e minuut.
Szeremet bereikt de bal nog maar net als eerste. Antkowiak rent richting de bal. Mandla rent richting de bal. Antkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Antkowiak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Boğazlı is nu in balbezit. Boğazlı passt de bal zonder na te denken. Mandla rent richting de bal. Mandla probeert naar een medespeler te passen. Antkowiak is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Antkowiak is nu in balbezit. Antkowiak schiet op doel. Abadan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Niedźwiedź Białystok - Rzeszów UTD 0:7

71e minuut.
Liptok onderschept slim de pass. Liptok geeft de bal voor. Antkowiak is nu in balbezit. Antkowiak draait met de bal, schiet en ... Paal! Boğazlı rent richting de bal. Boğazlı speelt de bal door. Daar is Modan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jacquet is nu in balbezit. Jacquet geeft de bal voor. Paal! Antkowiak rent richting de bal. Paal! Mandla bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandla haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Niedźwiedź Białystok - Rzeszów UTD 0:8

76e minuut.
Liptok bereikt de bal nog maar net als eerste. Liptok passt de bal zonder na te denken. Antkowiak rent richting de bal. Antkowiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Niedźwiedź Białystok - Rzeszów UTD 0:9

80e minuut.
Loczkowski geeft een lange en hoge pass. Wołczyk rent richting de bal. Modan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Modan krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Łaski controleert de bal met de borst. Boğazlı is nu in balbezit. Antkowiak is nu in balbezit. Antkowiak haalt uit met een fantastische trap. Abadan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Niedźwiedź Białystok - Rzeszów UTD 0:10

87e minuut.
Jacquet geeft de bal voor. Antkowiak kopt de bal weg. Mandla rent richting de bal. Mandla schiet op doel. Abadan probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Antkowiak rent richting de bal. Jacquet is nu in balbezit. Jacquet passt de bal met de wreef. Antkowiak is nu in balbezit. Antkowiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Niedźwiedź Białystok - Rzeszów UTD 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niedźwiedź Białystok 82%, Rzeszów UTD 18%.
Niedźwiedź Białystok - Rzeszów UTD 0:11