Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cozumel WRWE
def Tactiek o
48% Balbezit 52%
65% Spel op eigen helft 35%
0 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
34.8 gemiddelde waardering 41.9
adequate Schieten average
average Passen average
weak Verdedigen solid


16e minuut.
Lebinzu probeert naar een medespeler te passen. Cserba is nu in balbezit. Cserba speelt de bal door. Plop rent richting de bal. Plop haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Spirin is nu in balbezit. Lebinzu verovert de bal door een tackle van achteren. Chęcielewski met een sublieme pass. Plop bereikt de bal nog maar net als eerste. Plop schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Cserba onderschept slim de pass. Cserba geeft een lange en hoge pass. Plop bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebinzu is nu in balbezit. Lebinzu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Plop bereikt de bal nog maar net als eerste. Plop probeert naar een medespeler te passen. Figueiredo is nu in balbezit. Figueiredo draait met de bal, schiet en ... Faliński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cozumel - WRWE 0:1

39e minuut.
Masztajer kopt de bal weg. Frakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghelini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Frakiewicz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cozumel 64%, WRWE 36%.
Cozumel - WRWE 0:1

47e minuut.
Figueiredo verovert de bal door een tackle van achteren. Figueiredo passt de bal met de wreef. Cserba is nu in balbezit. Cserba geeft de bal voor. Plop maakt een snoekduik en kopt de bal. Faliński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Lebinzu is nu in balbezit. Plop rent richting de bal. Lebinzu is nu in balbezit. Lebinzu haalt uit met een fantastische trap. Faliński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cozumel - WRWE 0:2

74e minuut.
Masztajer verovert de bal door een tackle van achteren. Vuorenmaa onderschept slim de pass. Vuorenmaa passt de bal in één keer door. Chęcielewski is nu in balbezit. Chęcielewski schiet op doel. Faliński bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Cozumel - WRWE 0:3

79e minuut.
Gülenay met een sublieme pass. Figueiredo probeert naar een medespeler te passen. Chęcielewski is nu in balbezit. Lebinzu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebinzu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Figueiredo passt de bal zonder na te denken. Chęcielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chęcielewski speelt de bal door. Plop rent richting de bal. Plop schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cozumel 67%, WRWE 33%.
Cozumel - WRWE 0:3