Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TakaPaka FKS 1939 STAL MIELEC**
nowy sezon Tactiek kosa
39% Balbezit 61%
70% Spel op eigen helft 30%
0 Doelpogingen 19
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.1 gemiddelde waardering 44.7
matig Schieten uitstekend
redelijk Passen solide
solide Verdedigen redelijk


3e minuut.
Carabott geeft de bal voor. Belartieta heeft problemen om de bal te vangen. Pańczyszyn begaat een overtreding. Belartieta moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Belartieta kan niet meer verder spelen. Małyczak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rydol komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Pletosu rent richting de bal. Pletosu passt de bal in één keer door. Topolewski rent richting de bal. Pańczyszyn onderschept slim de pass. Pańczyszyn draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Kaercher kopt de bal weg. Kominek geeft de bal voor. Kaercher probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bălănescu rent richting de bal. Bălănescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TakaPaka - FKS 1939 STAL MIELEC** 0:1

24e minuut.
Bălănescu rent richting de bal. Kaercher onderschept slim de pass. Pańczyszyn rent richting de bal. Pańczyszyn heeft problemen om de bal te vangen. Pańczyszyn schiet op doel. Fasola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Carabott rent richting de bal. Carabott passt de bal met de wreef. Pańczyszyn is nu in balbezit. Pańczyszyn schiet op doel. Fasola probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Quintijn geeft een lange en hoge pass. Lowton probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pańczyszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Pańczyszyn haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
TakaPaka - FKS 1939 STAL MIELEC** 0:2

36e minuut.
Falzon rent richting de bal. Falzon geeft een hoge lob. Bălănescu kopt de bal weg. Pańczyszyn is nu in balbezit. Pańczyszyn draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moraru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pańczyszyn rent richting de bal. Pańczyszyn haalt uit met een fantastische trap. Fasola probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TakaPaka 63%, FKS 1939 STAL MIELEC** 37%.
TakaPaka - FKS 1939 STAL MIELEC** 0:2

49e minuut.
Tarrodi verovert de bal door een tackle van achteren. Tarrodi probeert naar een medespeler te passen. Pańczyszyn is nu in balbezit. Pańczyszyn schiet op doel. Fasola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TakaPaka - FKS 1939 STAL MIELEC** 0:3

54e minuut.
Domján geeft een hoge lob. Topolewski onderschept slim de pass. Pańczyszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Pańczyszyn draait met de bal, schiet en ... Fasola maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
TakaPaka - FKS 1939 STAL MIELEC** 0:4

55e minuut.
Pletosu rent richting de bal. Pletosu geeft de bal voor. Pańczyszyn is nu in balbezit. Pańczyszyn schiet op doel. Fasola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TakaPaka - FKS 1939 STAL MIELEC** 0:5

58e minuut.
Bălănescu rent richting de bal. Lowton verovert de bal door een tackle van achteren. Lowton passt de bal zonder na te denken. Pańczyszyn rent richting de bal. Pańczyszyn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TakaPaka - FKS 1939 STAL MIELEC** 0:6

60e minuut.
Quintijn geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Topolewski de bal. Pańczyszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Pańczyszyn schiet op doel. Fasola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TakaPaka - FKS 1939 STAL MIELEC** 0:7

61e minuut.
Kułyk komt het veld opgelopen. Pene komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Kominek probeert naar een medespeler te passen. Tarrodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarrodi met een sublieme pass. Kułyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kułyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Quintijn geeft de bal voor. Pletosu kopt de bal weg. Pene rent richting de bal. Pene haalt uit met een fantastische trap. Fasola maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Kułyk rent richting de bal. Moraru begaat een overtreding. Kułyk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tarrodi met een snel genomen vrije trap. Kułyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kułyk haalt uit met een fantastische trap. Rydol probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
TakaPaka - FKS 1939 STAL MIELEC** 0:8

81e minuut.
Kopistecki rent richting de bal. Tarrodi rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Kopistecki ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Kopistecki naar de kleedkamers voor een vroege douche. Tarrodi raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Kułyk neemt zijn aanloop. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TakaPaka 77%, FKS 1939 STAL MIELEC** 23%.
TakaPaka - FKS 1939 STAL MIELEC** 0:8