Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.C Deportiva Niedźwiedź Białystok
442 Tactiek 352
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
28.4 gemiddelde waardering 25.8
redelijk Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Wołczyk passt de bal met de wreef. Rempała rent richting de bal. Rempała geeft een lange en hoge pass. Wasiak rent richting de bal. Wasiak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Vulama rent richting de bal. Vulama geeft de bal voor. Szeremet bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasiak verovert de bal door een tackle van achteren. Wasiak haalt uit met een fantastische trap. Abadan bokst de bal weg.

14e minuut.
Vilner bereikt de bal nog maar net als eerste. Łaski rent richting de bal. Vilner onderschept slim de pass. Wasiak is nu in balbezit. Wasiak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Konopski geeft de bal voor. Łaski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vasaramäki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zarzeczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarzeczny schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Łaski controleert de bal met de borst. Rechot rent richting de bal. Rechot speelt de bal door. Wasiak is nu in balbezit. Wasiak haalt uit met een fantastische trap. Abadan bokst de bal weg.

24e minuut.
Rechot probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ostocki de bal. Szrajda begaat een overtreding. Szrajda krijgt een gele kaart. Ostocki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ostocki met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Feick trapt de bal weg van het doel. Łaski heeft problemen om de bal te vangen. Rechot is nu in balbezit. Wasiak rent richting de bal. Wasiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Deportiva - Niedźwiedź Białystok 1:0

32e minuut.
Rechot is nu in balbezit. Rechot geeft een hoge lob. Szeremet kopt de bal weg. Vilner rent richting de bal. Vilner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Deportiva - Niedźwiedź Białystok 2:0

34e minuut.
Aizpurúa geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dulski met de inworp. Wołczyk is nu in balbezit. Wołczyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Rechot verovert de bal door een tackle van achteren. Rechot met een sublieme pass. Vilner rent richting de bal. Wasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasiak schiet op doel. Abadan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Vulama zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rechot bereikt de bal nog maar net als eerste. Rechot geeft een hoge lob. Iwanowski is nu in balbezit. Iwanowski geeft de bal voor. Abadan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wasiak rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Deportiva - Niedźwiedź Białystok 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C Deportiva 46%, Niedźwiedź Białystok 54%.
A.C Deportiva - Niedźwiedź Białystok 3:0

70e minuut.
Łaski is nu in balbezit. Łaski passt de bal met de wreef. Ostocki met een sublieme pass. Wasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Deportiva - Niedźwiedź Białystok 4:0

78e minuut.
Rechot controleert de bal met de borst. Rechot speelt de bal door. Ciapalski heeft problemen om de bal te vangen. Vilner rent richting de bal. Vilner haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Vulama probeert de bal met de borst te controleren. Vulama geeft een lange en hoge pass. Inworp. Loczkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zarzeczny bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Feick met een sublieme pass. Fudała bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rechot. Fudała moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Fudała kan niet meer verder spelen. Matyja komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C Deportiva 57%, Niedźwiedź Białystok 43%.
A.C Deportiva - Niedźwiedź Białystok 4:0