Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FKS 1939 STAL MIELEC** Niedźwiedź Białystok
kosa Tactiek 352
63% Balbezit 37%
21% Spel op eigen helft 79%
41 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
46.7 gemiddelde waardering 27.1
excellent Schieten weak
solid Passen poor
good Verdedigen weak


4e minuut.
Konopski kopt de bal weg. Fudała bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarrodi begaat een overtreding. Tarrodi krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Abadan met een harde bal richting middenveld. Tarrodi kan de bal niet met de borst controleren. Tarrodi passt de bal met de wreef. Bălănescu rent richting de bal. Bălănescu draait met de bal, schiet en ... Abadan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FKS 1939 STAL MIELEC** - Niedźwiedź Białystok 1:0

12e minuut.
Bojin passt de bal zonder na te denken. Tarrodi heeft problemen om de bal te vangen. Tarrodi geeft een hoge lob. Pańczyszyn is nu in balbezit. Pańczyszyn haalt uit met een fantastische trap. Abadan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Pańczyszyn is nu in balbezit. Pańczyszyn haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Ciapalski de bal. Bălănescu rent richting de bal. Bălănescu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FKS 1939 STAL MIELEC** - Niedźwiedź Białystok 2:0

14e minuut.
Loczkowski heeft problemen om de bal te vangen. Loczkowski passt de bal zonder na te denken. Pańczyszyn is nu in balbezit. Pańczyszyn haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ciapalski probeert de bal met de borst te controleren. Bălănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălănescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FKS 1939 STAL MIELEC** - Niedźwiedź Białystok 3:0

17e minuut.
Pańczyszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Fudała begaat een overtreding. Pańczyszyn is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tarrodi met een snel genomen vrije trap. Pańczyszyn rent richting de bal. Pańczyszyn draait met de bal, schiet en ... Abadan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Łaski is nu in balbezit. Łaski passt de bal in één keer door. Pańczyszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Pańczyszyn haalt uit met een fantastische trap. Abadan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Tarrodi passt de bal zonder na te denken. Falzon probeert naar een medespeler te passen. Fudała bereikt de bal nog maar net als eerste. Pańczyszyn onderschept slim de pass. Pańczyszyn schiet op doel. Abadan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FKS 1939 STAL MIELEC** - Niedźwiedź Białystok 4:0

24e minuut.
Konopski met een harde bal richting middenveld. Tarrodi rent richting de bal. Tarrodi geeft een hoge lob. Pańczyszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Pańczyszyn haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Quintijn zal de hoekschop nemen. Pańczyszyn maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Tarrodi speelt de bal door. Bălănescu rent richting de bal. Bălănescu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ciapalski de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FKS 1939 STAL MIELEC** - Niedźwiedź Białystok 5:0

31e minuut.
Loczkowski is nu in balbezit. Loczkowski passt de bal zonder na te denken. Fudała probeert de bal aan de voet te houden. Pańczyszyn is nu in balbezit. Pańczyszyn haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Doeltrap. Abadan trapt de bal weg. Pletosu probeert naar een medespeler te passen. Pańczyszyn is nu in balbezit. Pańczyszyn draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Bălănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Szeremet onderschept slim de pass. Tarrodi verovert de bal door een tackle van achteren. Tarrodi geeft een hoge lob. Pańczyszyn springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Abadan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Falzon met een sublieme pass. Tarrodi heeft problemen om de bal te vangen. Pańczyszyn is nu in balbezit. Tarrodi rent richting de bal. Tarrodi passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Abadan trapt de bal weg van het doel. Falzon kopt de bal weg. Klungelig pakt Konopski de bal. Pańczyszyn rent richting de bal. Pańczyszyn haalt uit met een fantastische trap. Abadan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Tarrodi verovert de bal door een tackle van achteren. Tarrodi met een sublieme pass. Bălănescu is nu in balbezit. Bălănescu draait met de bal, schiet en ... Abadan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FKS 1939 STAL MIELEC** - Niedźwiedź Białystok 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FKS 1939 STAL MIELEC** 17%, Niedźwiedź Białystok 83%.
FKS 1939 STAL MIELEC** - Niedźwiedź Białystok 6:0

51e minuut.
Domján geeft een hoge lob. Bojin is nu in balbezit. Bal rent richting de bal. Bojin onderschept slim de pass. Bojin geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pańczyszyn rent richting de bal. Pańczyszyn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FKS 1939 STAL MIELEC** - Niedźwiedź Białystok 7:0

53e minuut.
Dulski speelt de bal door. Kominek rent richting de bal. Kominek geeft een lange en hoge pass. Pańczyszyn maakt een snoekduik en kopt de bal. Abadan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FKS 1939 STAL MIELEC** - Niedźwiedź Białystok 8:0

57e minuut.
Quintijn met een sublieme pass. Tarrodi rent richting de bal. Tarrodi passt de bal met de wreef. Bălănescu rent richting de bal. Bălănescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kułyk komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Pletosu is nu in balbezit. Pletosu passt de bal zonder na te denken. Kułyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kułyk haalt uit met een fantastische trap. Abadan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Bălănescu verovert de bal door een tackle van achteren. Tarrodi probeert naar een medespeler te passen. Kułyk is nu in balbezit. Kułyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FKS 1939 STAL MIELEC** - Niedźwiedź Białystok 9:0

77e minuut.
Abadan probeert naar een medespeler te passen. Tarrodi rent richting de bal. Tarrodi geeft een lange en hoge pass. Kułyk is nu in balbezit. Kułyk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Kominek verovert de bal door een tackle van achteren. Kominek geeft een lange en hoge pass. Kułyk rent richting de bal. Kułyk haalt uit met een fantastische trap. Abadan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FKS 1939 STAL MIELEC** - Niedźwiedź Białystok 10:0

83e minuut.
Fudała passt de bal met de wreef. Quintijn bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintijn passt de bal zonder na te denken. Bălănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălănescu haalt uit met een fantastische trap. Abadan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FKS 1939 STAL MIELEC** - Niedźwiedź Białystok 11:0

86e minuut.
Tarrodi passt de bal in één keer door. Kułyk rent richting de bal. Kułyk passt de bal zonder na te denken. Bălănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălănescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Falzon met de inworp. Pletosu geeft een hoge lob. Bălănescu rent richting de bal. Kułyk rent richting de bal. Kułyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FKS 1939 STAL MIELEC** - Niedźwiedź Białystok 12:0

90e minuut.
Kominek met een sublieme pass. Pletosu rent richting de bal. Pletosu passt de bal in één keer door. Bălănescu is nu in balbezit. Bălănescu draait met de bal, schiet en ... Abadan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kułyk is nu in balbezit. Kułyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FKS 1939 STAL MIELEC** - Niedźwiedź Białystok 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FKS 1939 STAL MIELEC** 25%, Niedźwiedź Białystok 75%.
FKS 1939 STAL MIELEC** - Niedźwiedź Białystok 13:0