Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Niedźwiedź Białystok FKS 1939 STAL MIELEC**
352 Tactiek kosa
38% Balbezit 62%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 42
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.9 gemiddelde waardering 45.4
weak Schieten excellent
weak Passen good
weak Verdedigen good


2e minuut.
Quintijn is nu in balbezit. Quintijn geeft de bal voor. Bălănescu rent richting de bal. Bălănescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Niedźwiedź Białystok - FKS 1939 STAL MIELEC** 0:1

4e minuut.
Bălănescu rent richting de bal. Bălănescu passt de bal zonder na te denken. Daar is Ciapalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pańczyszyn rent richting de bal. Pańczyszyn draait met de bal, schiet en ... Abadan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pańczyszyn rent richting de bal. Daar is Pańczyszyn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pańczyszyn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Niedźwiedź Białystok - FKS 1939 STAL MIELEC** 0:2

5e minuut.
Pańczyszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Pańczyszyn passt de bal met de wreef. Quintijn probeert naar een medespeler te passen. Bălănescu is nu in balbezit. Bălănescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Fudała bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwaszko onderschept slim de pass. Iwaszko probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bălănescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bălănescu draait met de bal, schiet en ... Abadan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niedźwiedź Białystok - FKS 1939 STAL MIELEC** 0:3

10e minuut.
Bojin is nu in balbezit. Bojin passt de bal met de wreef. Bălănescu rent richting de bal. Bălănescu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Niedźwiedź Białystok - FKS 1939 STAL MIELEC** 0:4

13e minuut.
Bojin is nu in balbezit. Quintijn speelt de bal door. Bălănescu rent richting de bal. Bălănescu draait met de bal, schiet en ... Abadan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Niedźwiedź Białystok - FKS 1939 STAL MIELEC** 0:5

18e minuut.
Pletosu passt de bal met de wreef. Pańczyszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Pańczyszyn passt de bal in één keer door. Bălănescu is nu in balbezit. Bălănescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Stono geeft de bal voor. Iwaszko kopt de bal weg. Pańczyszyn rent richting de bal. Pańczyszyn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Niedźwiedź Białystok - FKS 1939 STAL MIELEC** 0:6

24e minuut.
Abadan speelt de bal door. Kominek kopt de bal weg. Klungelig pakt Fudała de bal. Pańczyszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Pańczyszyn haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Iwaszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwaszko passt de bal zonder na te denken. Quintijn bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintijn schiet op doel. Bălănescu springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Iwaszko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fudała met een sublieme pass. Wołczyk is nu in balbezit. Pańczyszyn rent richting de bal. Pańczyszyn haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Szeremet onderschept slim de pass. Pletosu onderschept slim de pass. Pletosu passt de bal zonder na te denken. Bălănescu rent richting de bal. Bălănescu haalt uit met een fantastische trap. Abadan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Loczkowski geeft de bal voor. Iwaszko kopt de bal weg. Pańczyszyn rent richting de bal. Pańczyszyn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Niedźwiedź Białystok - FKS 1939 STAL MIELEC** 0:7

38e minuut.
Stono kopt de bal weg. Iwaszko heeft problemen om de bal te vangen. Iwaszko speelt de bal door. Bălănescu is nu in balbezit. Bălănescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Niedźwiedź Białystok - FKS 1939 STAL MIELEC** 0:8

42e minuut.
Pańczyszyn is nu in balbezit. Pańczyszyn passt de bal met de wreef. Bălănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălănescu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ciapalski de bal onder controle te krijgen. Abadan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bălănescu is nu in balbezit. Bălănescu haalt uit met een fantastische trap. Abadan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niedźwiedź Białystok - FKS 1939 STAL MIELEC** 0:9

45e minuut.
Szeremet geeft een hoge lob. Carabott bereikt de bal nog maar net als eerste. Carabott met een sublieme pass. Pańczyszyn rent richting de bal. Pańczyszyn schiet op doel. Abadan bokst de bal weg. Konopski bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Iwaszko geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pańczyszyn krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niedźwiedź Białystok 82%, FKS 1939 STAL MIELEC** 18%.
Niedźwiedź Białystok - FKS 1939 STAL MIELEC** 0:9

51e minuut.
Fudała met een sublieme pass. Pletosu is nu in balbezit. Pletosu passt de bal met de wreef. Pańczyszyn is nu in balbezit. Pańczyszyn schiet op doel. Abadan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Niedźwiedź Białystok - FKS 1939 STAL MIELEC** 0:10

55e minuut.
Quintijn verovert de bal door een tackle van achteren. Quintijn speelt de bal door. Pańczyszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Pańczyszyn haalt uit met een fantastische trap. Ciapalski probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Bălănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stono bereikt de bal nog maar net als eerste. Stono speelt de bal door. Klungelig pakt Pańczyszyn de bal. Pańczyszyn schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Niedźwiedź Białystok - FKS 1939 STAL MIELEC** 0:11

60e minuut.
Klungelig pakt Łaski de bal. Quintijn is nu in balbezit. Quintijn passt de bal zonder na te denken. Pańczyszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Pańczyszyn draait met de bal, schiet en ... Abadan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Szpręglewski komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Loczkowski met een snelle inworp. Bal is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pletosu. Bal is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fudała zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Paal! Ivan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niedźwiedź Białystok - FKS 1939 STAL MIELEC** 1:11

70e minuut.
Pletosu is nu in balbezit. Pletosu passt de bal zonder na te denken. Pańczyszyn is nu in balbezit. Pańczyszyn draait met de bal, schiet en ... Abadan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Niedźwiedź Białystok - FKS 1939 STAL MIELEC** 1:12

72e minuut.
Kominek onderschept slim de pass. Quintijn rent richting de bal. Quintijn probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pańczyszyn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pańczyszyn schiet op doel. Abadan bokst de bal weg.

76e minuut.
Kominek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pletosu de bal. Pletosu passt de bal in één keer door. Kominek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kominek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Konopski heeft problemen om de bal te vangen. Pańczyszyn rent richting de bal. Pańczyszyn haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Konopski de bal. Pańczyszyn is nu in balbezit. Pańczyszyn draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Konopski de bal onder controle te krijgen. Abadan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niedźwiedź Białystok - FKS 1939 STAL MIELEC** 1:13

81e minuut.
Pletosu rent richting de bal. Pletosu passt de bal zonder na te denken. Kominek met een sublieme pass. Pańczyszyn rent richting de bal. Pańczyszyn draait met de bal, schiet en ... Abadan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Bal bereikt de bal nog maar net als eerste. Szpręglewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bal krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Szpręglewski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Quintijn zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pańczyszyn heeft problemen om de bal te vangen. Konopski rent richting de bal. Pańczyszyn is nu in balbezit. Pańczyszyn draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Szrajda probeert naar een medespeler te passen. Iwaszko is nu in balbezit. Iwaszko passt de bal in één keer door. Pańczyszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Pańczyszyn draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Abadan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kominek is nu in balbezit. Kominek draait met de bal, schiet en ... Abadan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niedźwiedź Białystok - FKS 1939 STAL MIELEC** 1:14

90e minuut.
Iwaszko heeft problemen om de bal te vangen. Iwaszko passt de bal zonder na te denken. Pańczyszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Pańczyszyn schiet op doel. Abadan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Niedźwiedź Białystok - FKS 1939 STAL MIELEC** 1:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niedźwiedź Białystok 81%, FKS 1939 STAL MIELEC** 19%.
Niedźwiedź Białystok - FKS 1939 STAL MIELEC** 1:15