Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rzeszów UTD FKS 1939 STAL MIELEC**
play Tactiek kosa
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
41.5 gemiddelde waardering 47.3
very good Schieten solid
adequate Passen good
good Verdedigen solid


5e minuut.
Tarrodi verovert de bal door een tackle van achteren. Modan is nu in balbezit. Modan geeft een lange en hoge pass. Antkowiak heeft problemen om de bal te vangen. Antkowiak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Mandla speelt de bal door. Antkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Domján is nu in balbezit. Liptok bereikt de bal nog maar net als eerste. Liptok draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Liptok met de inworp. Boğazlı geeft een hoge lob. Mandla maakt een snoekduik en kopt de bal. Ivan probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Quintijn geeft de bal voor. Kułyk heeft problemen om de bal te vangen. Tarrodi met een sublieme pass. Bălănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălănescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Moauro kopt de bal weg. Jacquet is nu in balbezit. Jacquet geeft een hoge lob. Antkowiak maakt een snoekduik en kopt de bal. Ivan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rzeszów UTD - FKS 1939 STAL MIELEC** 1:0

43e minuut.
Liptok geeft de bal voor. Quintijn kopt de bal weg. Daar is Moauro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bălănescu rent richting de bal. Bălănescu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rzeszów UTD 60%, FKS 1939 STAL MIELEC** 40%.
Rzeszów UTD - FKS 1939 STAL MIELEC** 1:0

47e minuut.
Mandla rent richting de bal. Antkowiak is nu in balbezit. Mandla bereikt de bal nog maar net als eerste. Antkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Antkowiak draait met de bal, schiet en ... Ivan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Bălănescu kopt de bal weg. Quintijn is nu in balbezit. Quintijn probeert naar een medespeler te passen. Tarrodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarrodi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rzeszów UTD - FKS 1939 STAL MIELEC** 1:1

59e minuut.
Modan met een sublieme pass. Mandla bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kułyk. Kułyk krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Gerônimo verovert de bal door een tackle van achteren. Kułyk onderschept slim de pass. Kułyk probeert naar een medespeler te passen. Bălănescu rent richting de bal. Bălănescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Carabott kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jacquet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bălănescu is nu in balbezit. Bălănescu draait met de bal, schiet en ... Koczy bokst de bal weg. Kułyk is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Kułyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kułyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rzeszów UTD - FKS 1939 STAL MIELEC** 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rzeszów UTD 50%, FKS 1939 STAL MIELEC** 50%.
Rzeszów UTD - FKS 1939 STAL MIELEC** 1:2