Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.C Deportiva Cozumel
442 Tactiek def
46% Balbezit 54%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
30.7 gemiddelde waardering 33.2
average Schieten adequate
poor Passen average
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Schönherz speelt de bal door. Berg bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielicki onderschept slim de pass. Bielicki haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Vasaramäki de bal onder controle te krijgen. Feick probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Berg bereikt de bal nog maar net als eerste. Schönherz verovert de bal door een tackle van achteren. Schönherz passt de bal met de wreef. Bielicki rent richting de bal. Bielicki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Masztajer draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Vasaramäki de bal. Bielicki rent richting de bal. Bielicki schiet op doel. Feick werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Deportiva - Cozumel 0:1

24e minuut.
Rempała rent richting de bal. Frakiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Frakiewicz geeft de bal voor. Bielicki rent richting de bal. Bielicki draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Deportiva - Cozumel 0:2

25e minuut.
Frakiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Frakiewicz passt de bal zonder na te denken. Masztajer probeert naar een medespeler te passen. Bielicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielicki draait met de bal, schiet en ... Feick bokst de bal weg.

31e minuut.
Bielicki kopt de bal weg. Frakiewicz rent richting de bal. Frakiewicz passt de bal in één keer door. Schönherz heeft problemen om de bal te vangen. Schönherz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Feick trapt de bal weg. Frakiewicz speelt de bal door. Pitry bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitry geeft een lange en hoge pass. Wasiak probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Inworp. Frakiewicz met een snelle inworp. Masztajer rent richting de bal. Masztajer geeft een hoge lob. Bielicki springt en kopt de bal. Feick kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Pilarz met een sublieme pass. Berg bereikt de bal nog maar net als eerste. Schönherz verovert de bal door een tackle van achteren. Schönherz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Frakiewicz is nu in balbezit. Frakiewicz passt de bal in één keer door. Daar is Bielicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vasaramäki verovert de bal door een tackle van achteren. Vasaramäki speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pilarz zal de hoekschop nemen. Daar is Bielicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bielicki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C Deportiva 70%, Cozumel 30%.
A.C Deportiva - Cozumel 0:2

48e minuut.
Inworp. Frakiewicz met een snelle inworp. Berg rent richting de bal. Schönherz onderschept slim de pass. Schönherz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Vulama controleert de bal met de borst. Schönherz rent richting de bal. Vulama schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Vulama naar de kleedkamers voor een vroege douche.

76e minuut.
Berg rent richting de bal. Frakiewicz onderschept slim de pass. Frakiewicz speelt de bal door. Schönherz is nu in balbezit. Schönherz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Masztajer verovert de bal door een tackle van achteren. Spirin is nu in balbezit. Masztajer geeft een lange en hoge pass. Schönherz is nu in balbezit. Schönherz haalt uit met een fantastische trap. Feick verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Berg kan de bal niet met de borst controleren. Schönherz rent richting de bal. Frakiewicz speelt de bal door. Klungelig pakt Bielicki de bal. Bielicki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C Deportiva 62%, Cozumel 38%.
A.C Deportiva - Cozumel 0:2