Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Niedźwiedź Białystok WRWE
352 Tactiek o
40% Balbezit 60%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 43
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.6 gemiddelde waardering 47.3
weak Schieten outstanding
poor Passen adequate
weak Verdedigen solid


3e minuut.
Łaski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuhs rent richting de bal. Nuhs passt de bal in één keer door. Kádár rent richting de bal. Kádár haalt uit met een fantastische trap. Abadan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kádár rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niedźwiedź Białystok - WRWE 0:1

4e minuut.
Cserba passt de bal met de wreef. Kádár heeft problemen om de bal te vangen. Nuhs bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueiredo rent richting de bal. Figueiredo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Na een snelle pass probeert Figueiredo de bal onder controle te krijgen. Kádár is nu in balbezit. Kádár passt de bal zonder na te denken. Cserba rent richting de bal. Cserba draait met de bal, schiet en ... Abadan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Abadan probeert naar een medespeler te passen. Anghelini kopt de bal weg. Klungelig pakt Szeremet de bal. Kádár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kádár draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ciapalski heeft problemen om de bal te vangen. Abadan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kádár rent richting de bal. Kádár schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Niedźwiedź Białystok - WRWE 0:2

8e minuut.
Kádár met een sublieme pass. Wołczyk probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Fudała de bal. Cserba rent richting de bal. Cserba draait met de bal, schiet en ... Abadan bokst de bal weg.

9e minuut.
Nuhs met een snelle inworp. Łaski kan de bal niet met de borst controleren. Kádár rent richting de bal. Kádár schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Niedźwiedź Białystok - WRWE 0:3

12e minuut.
Nuhs kopt de bal weg. Cserba is nu in balbezit. Cserba passt de bal in één keer door. Kádár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kádár haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Figueiredo passt de bal in één keer door. Nuhs is nu in balbezit. Nuhs probeert naar een medespeler te passen. Kádár is nu in balbezit. Kádár draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Nuhs verovert de bal door een tackle van achteren. Figueiredo is nu in balbezit. Figueiredo passt de bal met de wreef. Kádár heeft problemen om de bal te vangen. Kádár draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Loczkowski heeft problemen om de bal te vangen. Chęcielewski rent richting de bal. Loczkowski begaat een overtreding. Chęcielewski raakt geblesseerd tijdens het duel. Kádár zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Figueiredo met een sublieme pass. Chęcielewski is nu in balbezit. Chęcielewski geeft de bal voor. Kádár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kádár haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Łaski speelt de bal door. Dulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cserba rent richting de bal. Cserba geeft een lange en hoge pass. Ciapalski heeft problemen om de bal te vangen. Abadan bokst de bal weg. Kádár is nu in balbezit. Kádár draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Figueiredo onderschept slim de pass. Figueiredo geeft de bal voor. Kádár is nu in balbezit. Kádár haalt uit met een fantastische trap. Abadan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niedźwiedź Białystok - WRWE 0:4

33e minuut.
Vuorenmaa kopt de bal weg. Chęcielewski met een sublieme pass. Kádár rent richting de bal. Kádár schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Niedźwiedź Białystok - WRWE 0:5

34e minuut.
Gülenay onderschept slim de pass. Gülenay geeft een lange en hoge pass. Kádár is nu in balbezit. Kádár draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Niedźwiedź Białystok - WRWE 0:6

37e minuut.
Cserba passt de bal in één keer door. Ciapalski rent richting de bal. Kádár verovert de bal door een tackle van achteren. Kádár draait met de bal, schiet en ... Abadan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Niedźwiedź Białystok - WRWE 0:7

39e minuut.
Nuhs onderschept slim de pass. Ciapalski rent richting de bal. Ciapalski geeft een lange en hoge pass. Figueiredo is nu in balbezit. Figueiredo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Kádár bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuhs bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuhs passt de bal met de wreef. Kádár is nu in balbezit. Kádár haalt uit met een fantastische trap. Abadan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Niedźwiedź Białystok - WRWE 0:8

42e minuut.
Klungelig pakt Bal de bal. Szrajda is nu in balbezit. Kádár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kádár schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ciapalski de bal onder controle te krijgen. Abadan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Ciapalski geeft een hoge lob. Inworp. Nuhs met de inworp. Kádár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kádár draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Cserba met een sublieme pass. Kádár heeft problemen om de bal te vangen. Fudała is nu in balbezit. Figueiredo is nu in balbezit. Figueiredo haalt uit met een fantastische trap. Abadan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niedźwiedź Białystok 80%, WRWE 20%.
Niedźwiedź Białystok - WRWE 0:8

46e minuut.
Łaski is nu in balbezit. Nuhs onderschept slim de pass. Nuhs passt de bal in één keer door. Cserba rent richting de bal. Cserba schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Nuhs kopt de bal weg. Konopski heeft problemen om de bal te vangen. Cserba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cserba haalt uit met een fantastische trap. Abadan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niedźwiedź Białystok - WRWE 0:9

53e minuut.
Dulski met een snelle inworp. Nuhs is nu in balbezit. Nuhs speelt de bal door. Kádár rent richting de bal. Kádár haalt uit met een fantastische trap. Abadan bokst de bal weg. Cserba is nu in balbezit. Cserba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Figueiredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuhs rent richting de bal. Fudała begaat een overtreding. Fudała krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Cserba rent richting de bal. Cserba passt de bal zonder na te denken. Kádár is nu in balbezit. Kádár schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Niedźwiedź Białystok - WRWE 0:10

69e minuut.
Bal heeft problemen om de bal te vangen. Anghelini verovert de bal door een tackle van achteren. Chęcielewski is nu in balbezit. Chęcielewski passt de bal zonder na te denken. Kádár bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Kádár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kádár haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Niedźwiedź Białystok - WRWE 0:11

70e minuut.
Dương komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Cserba passt de bal met de wreef. Nuhs is nu in balbezit. Nuhs geeft een hoge lob. Kádár is nu in balbezit. Kádár draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Cserba kopt de bal weg. Nuhs is nu in balbezit. Nuhs passt de bal met de wreef. Kádár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kádár schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Chęcielewski geeft een lange en hoge pass. Daar is Cserba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cserba passt de bal zonder na te denken. Kádár rent richting de bal. Kádár haalt uit met een fantastische trap. Abadan bokst de bal weg.

80e minuut.
Ciapalski geeft de bal voor. Inworp. Nuhs zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kádár rent richting de bal. Kádár draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Abadan met een harde bal richting middenveld. Nuhs kopt de bal weg. Kádár controleert de bal met de borst. Kádár haalt uit met een fantastische trap. Abadan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niedźwiedź Białystok - WRWE 0:12

83e minuut.
Klungelig pakt Cserba de bal. Cserba met een sublieme pass. Kádár is nu in balbezit. Kádár schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Niedźwiedź Białystok - WRWE 0:13

85e minuut.
Fudała is nu in balbezit. Cserba onderschept slim de pass. Cserba speelt de bal door. Kádár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kádár schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niedźwiedź Białystok 82%, WRWE 18%.
Niedźwiedź Białystok - WRWE 0:13