Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-30 20:48
  • Competitiewedstrijd: Liga V.212 [del]
  • Stadion: WRWE Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 9540
WRWE Niedźwiedź Białystok
o Tactiek 352
59% Balbezit 41%
22% Spel op eigen helft 78%
43 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.4 gemiddelde waardering 26.6
formidabel Schieten zwak
redelijk Passen slecht
solide Verdedigen zwak


1e minuut.
Figueiredo met een sublieme pass. Cserba is nu in balbezit. Cserba probeert naar een medespeler te passen. Kádár rent richting de bal. Kádár schiet op doel. Abadan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
WRWE - Niedźwiedź Białystok 1:0

5e minuut.
Inworp. Chęcielewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nuhs bereikt de bal nog maar net als eerste. Kádár is nu in balbezit. Kádár haalt uit met een fantastische trap. Abadan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Ciapalski geeft de bal voor. Gülenay bereikt de bal nog maar net als eerste. Dulski rent richting de bal. Gülenay verovert de bal door een tackle van achteren. Gülenay geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Nuhs is nu in balbezit. Nuhs speelt de bal door. Kádár is nu in balbezit. Kádár schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WRWE - Niedźwiedź Białystok 2:0

11e minuut.
Łaski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chęcielewski is nu in balbezit. Chęcielewski speelt de bal door. Kádár rent richting de bal. Kádár haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Nuhs is nu in balbezit. Nuhs passt de bal zonder na te denken. Daar is Kádár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kádár schiet op doel. Ciapalski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Lucas verovert de bal door een tackle van achteren. Chęcielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chęcielewski passt de bal in één keer door. Kádár rent richting de bal. Kádár draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Nuhs zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kádár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kádár passt de bal zonder na te denken. Cserba rent richting de bal. Cserba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WRWE - Niedźwiedź Białystok 3:0

20e minuut.
Lucas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucas geeft de bal voor. Kádár kopt de bal weg. Cserba is nu in balbezit. Cserba haalt uit met een fantastische trap. Abadan bokst de bal weg. Klungelig pakt Konopski de bal. Nuhs is nu in balbezit. Nuhs schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Figueiredo speelt de bal door. Kádár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kádár passt de bal in één keer door. Cserba is nu in balbezit. Cserba draait met de bal, schiet en ... Abadan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Kádár met een sublieme pass. Nuhs bereikt de bal nog maar net als eerste. Kádár is nu in balbezit. Kádár schiet op doel. Abadan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Gülenay geeft een hoge lob. Wołczyk kopt de bal weg. Nuhs speelt de bal door. Daar is Kádár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kádár schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WRWE - Niedźwiedź Białystok 4:0

28e minuut.
Chęcielewski passt de bal met de wreef. Nuhs bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuhs passt de bal zonder na te denken. Kádár is nu in balbezit. Kádár draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Chęcielewski passt de bal met de wreef. Lucas rent richting de bal. Lucas geeft een lange en hoge pass. Cserba is nu in balbezit. Cserba draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Cserba speelt de bal door. Ciapalski is nu in balbezit. Kádár onderschept slim de pass. Kádár haalt uit met een fantastische trap. Abadan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WRWE - Niedźwiedź Białystok 5:0

37e minuut.
Kádár probeert de bal aan de voet te houden. Chęcielewski speelt de bal door. Daar is Kádár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nuhs is nu in balbezit. Nuhs haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Abadan trapt de bal weg van het doel. Figueiredo kopt de bal weg. Cserba kan de bal niet met de borst controleren. Kádár rent richting de bal. Kádár haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Nuhs geeft een lange en hoge pass. Szeremet bereikt de bal nog maar net als eerste. Kádár onderschept slim de pass. Kádár draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Chęcielewski is nu in balbezit. Kádár rent richting de bal. Kádár passt de bal in één keer door. Nuhs rent richting de bal. Nuhs schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Cserba speelt de bal door. Nuhs rent richting de bal. Nuhs speelt de bal door. Kádár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kádár haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WRWE 27%, Niedźwiedź Białystok 73%.
WRWE - Niedźwiedź Białystok 5:0

51e minuut.
Szrajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuorenmaa verovert de bal door een tackle van achteren. Vuorenmaa probeert naar een medespeler te passen. Cserba is nu in balbezit. Cserba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Lucas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Figueiredo de bal. Nuhs probeert naar een medespeler te passen. Kádár rent richting de bal. Kádár schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Possato onderschept slim de pass. Possato passt de bal zonder na te denken. Kádár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kádár geeft de bal voor. Daar is Ciapalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nuhs zal de hoekschop nemen. Cserba springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Nuhs verovert de bal door een tackle van achteren. Nuhs met een sublieme pass. Cserba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cserba draait met de bal, schiet en ... Abadan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Klungelig pakt Fudała de bal. Nuhs is nu in balbezit. Nuhs met een sublieme pass. Kádár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kádár haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Possato is nu in balbezit. Possato passt de bal zonder na te denken. Kádár rent richting de bal. Nuhs is nu in balbezit. Nuhs haalt uit met een fantastische trap. Abadan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Konopski trapt de bal weg van het doel. Chęcielewski kopt de bal weg. Kádár is nu in balbezit. Kádár haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Doeltrap. Konopski trapt de bal weg van het doel. Nuhs kopt de bal weg. Cserba rent richting de bal. Cserba draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Figueiredo passt de bal zonder na te denken. Nuhs heeft problemen om de bal te vangen. Nuhs passt de bal zonder na te denken. Kádár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kádár schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Loczkowski passt de bal in één keer door. Nuhs is nu in balbezit. Nuhs probeert naar een medespeler te passen. Kádár rent richting de bal. Kádár schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Doeltrap. Abadan trapt de bal weg van het doel. Figueiredo kopt de bal weg. Kádár rent richting de bal. Kádár haalt uit met een fantastische trap. Abadan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Łaski probeert de bal met de borst te controleren. Chęcielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chęcielewski passt de bal zonder na te denken. Kádár is nu in balbezit. Kádár schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WRWE - Niedźwiedź Białystok 6:0

88e minuut.
Lucas onderschept slim de pass. Daar is Chęcielewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chęcielewski passt de bal zonder na te denken. Kádár rent richting de bal. Kádár haalt uit met een fantastische trap. Abadan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Szrajda controleert de bal met de borst. Figueiredo rent richting de bal. Figueiredo met een sublieme pass. Kádár is nu in balbezit. Kádár draait met de bal, schiet en ... Abadan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WRWE 18%, Niedźwiedź Białystok 82%.
WRWE - Niedźwiedź Białystok 6:0