Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.C Deportiva Rzeszów UTD
442 Tactiek play
42% Balbezit 58%
73% Spel op eigen helft 27%
5 Doelpogingen 29
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
30 gemiddelde waardering 39.9
average Schieten excellent
poor Passen good
poor Verdedigen average


6e minuut.
Modan met een sublieme pass. Jacquet speelt de bal door. Antkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandla rent richting de bal. Mandla draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Jacquet heeft problemen om de bal te vangen. Jacquet geeft de bal voor. Aizpurúa rent richting de bal. Antkowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Antkowiak schiet op doel. Feick probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Moauro is nu in balbezit. Moauro geeft de bal voor. Antkowiak rent richting de bal. Antkowiak draait met de bal, schiet en ... Vasaramäki probeert de bal aan de voet te houden. Paal!

11e minuut.
Berg geeft een lange en hoge pass. Moauro bereikt de bal nog maar net als eerste. Moauro geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mandla de bal. Mandla schiet op doel. Feick probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Modan heeft problemen om de bal te vangen. Modan met een sublieme pass. Aizpurúa bereikt de bal nog maar net als eerste. Antkowiak onderschept slim de pass. Antkowiak draait met de bal, schiet en ... Feick bokst de bal weg.

15e minuut.
Jacquet passt de bal met de wreef. Modan bereikt de bal nog maar net als eerste. Modan passt de bal zonder na te denken. Mandla bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandla draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Moauro geeft de bal voor. Mandla is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Berg. Mandla is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Boğazlı neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Vasaramäki geeft de bal voor. Inworp. Liptok met een snelle inworp. Antkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Antkowiak schiet op doel. Feick bokst de bal weg. Mandla probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Rempała is nu in balbezit. Jacquet onderschept slim de pass. Jacquet geeft een lange en hoge pass. Antkowiak springt en kopt de bal. Daar is Vasaramäki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Feick bokst de bal weg.

35e minuut.
Vasaramäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandla tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vasaramäki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vasaramäki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vilner kopt de bal weg. Wasiak rent richting de bal. Wasiak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Jacquet met de inworp. Modan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ostocki. Modan raakt geblesseerd tijdens het duel. Boğazlı wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C Deportiva 69%, Rzeszów UTD 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
A.C Deportiva - Rzeszów UTD 0:0

48e minuut.
Berg rent richting de bal. Berg geeft een lange en hoge pass. Moauro kopt de bal weg. Jacquet rent richting de bal. Jacquet geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Modan geeft de bal voor. Boğazlı heeft problemen om de bal te vangen. Vulama bereikt de bal nog maar net als eerste. Boğazlı onderschept slim de pass. Boğazlı schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Modan is nu in balbezit. Modan passt de bal in één keer door. Antkowiak heeft problemen om de bal te vangen. Antkowiak schiet op doel. Feick maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Deportiva - Rzeszów UTD 0:1

59e minuut.
Boğazlı rent richting de bal. Boğazlı passt de bal in één keer door. Modan met een sublieme pass. Antkowiak rent richting de bal. Antkowiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Deportiva - Rzeszów UTD 0:2

63e minuut.
Mandla passt de bal zonder na te denken. Antkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Modan rent richting de bal. Modan haalt uit met een fantastische trap. Feick werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Deportiva - Rzeszów UTD 0:3

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jacquet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boğazlı speelt de bal door. Antkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Antkowiak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Łydka kopt de bal weg. Klungelig pakt Wasiak de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gierek. Wasiak raakt geblesseerd tijdens het duel. Ostocki komt bij de bal en schiet. Koczy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vilner rent richting de bal. Vilner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Deportiva - Rzeszów UTD 1:3

73e minuut.
Modan speelt de bal door. Mandla rent richting de bal. Vilner begaat een overtreding. Vilner krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Rechot heeft problemen om de bal te vangen. Modan met een sublieme pass. Aizpurúa rent richting de bal. Antkowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Antkowiak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Boğazlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Boğazlı met een sublieme pass. Antkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Antkowiak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Deportiva - Rzeszów UTD 1:4

85e minuut.
Gierek geeft de bal voor. Vasaramäki heeft problemen om de bal te vangen. Mandla verovert de bal door een tackle van achteren. Mandla schiet op doel. Feick werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Deportiva - Rzeszów UTD 1:5

90e minuut.
Ostocki passt de bal zonder na te denken. Jacquet is nu in balbezit. Jacquet passt de bal zonder na te denken. Daar is Mandla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mandla schiet op doel. Feick kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C Deportiva 77%, Rzeszów UTD 23%.
A.C Deportiva - Rzeszów UTD 1:5