Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rzeszów UTD A.C Deportiva
play Tactiek 442
58% Balbezit 42%
26% Spel op eigen helft 74%
23 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
40.5 gemiddelde waardering 30.7
uitstekend Schieten zwak
goed Passen slecht
matig Verdedigen slecht


2e minuut.
Antkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Antkowiak met een sublieme pass. Mandla bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandla draait met de bal, schiet en ... Vasaramäki probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Liptok neemt de hoekschop. Antkowiak is nu in balbezit. Antkowiak schiet op doel. Feick kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Vulama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rzeszów UTD - A.C Deportiva 1:0

5e minuut.
Gierek kopt de bal weg. Modan bereikt de bal nog maar net als eerste. Antkowiak is nu in balbezit. Antkowiak schiet op doel. Vasaramäki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Feick kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Mandla rent richting de bal. Vasaramäki is nu in balbezit. Mandla verovert de bal door een tackle van achteren. Mandla draait met de bal, schiet en ... Modan probeert de bal aan de voet te houden. Feick bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Rzeszów UTD - A.C Deportiva 2:0

16e minuut.
Liptok is nu in balbezit. Liptok passt de bal in één keer door. Antkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Antkowiak haalt uit met een fantastische trap. Feick werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Jacquet met een sublieme pass. Antkowiak rent richting de bal. Rechot begaat een overtreding. Rechot krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Ostocki probeert de bal aan de voet te houden. Modan is nu in balbezit. Modan passt de bal in één keer door. Mandla rent richting de bal. Mandla haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Mandla is nu in balbezit. Vasaramäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandla verovert de bal door een tackle van achteren. Antkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Antkowiak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Gierek onderschept slim de pass. Gierek geeft de bal voor. Ostocki heeft problemen om de bal te vangen. Gierek is nu in balbezit. Gierek geeft een hoge lob. Feick probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Boğazlı met een sublieme pass. Aizpurúa bereikt de bal nog maar net als eerste. Liptok tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Liptok krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Jacquet passt de bal in één keer door. Daar is Modan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Modan speelt de bal door. Mandla bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandla draait met de bal, schiet en ... Feick kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Rempała zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Modan probeert naar een medespeler te passen. Łydka rent richting de bal. Łydka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rzeszów UTD - A.C Deportiva 2:1

44e minuut.
Boğazlı geeft een hoge lob. Daar is Vasaramäki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Antkowiak haalt uit met een fantastische trap. Feick maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rzeszów UTD - A.C Deportiva 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rzeszów UTD 23%, A.C Deportiva 77%.
Rzeszów UTD - A.C Deportiva 3:1

46e minuut.
Modan bereikt de bal nog maar net als eerste. Modan passt de bal zonder na te denken. Antkowiak is nu in balbezit. Antkowiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rzeszów UTD - A.C Deportiva 4:1

53e minuut.
Vulama rent richting de bal. Vulama geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Rechot de bal onder controle te krijgen. Boğazlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Boğazlı geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Albil geeft een lange en hoge pass. Mandla kopt de bal weg. Klungelig pakt Antkowiak de bal. Antkowiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rzeszów UTD - A.C Deportiva 5:1

55e minuut.
Vulama geeft een lange en hoge pass. Inworp. Jacquet met de inworp. Mandla bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandla draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Aizpurúa rent richting de bal. Antkowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Vasaramäki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vasaramäki krijgt een gele kaart. Antkowiak raakt geblesseerd tijdens het duel. Modan legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Mandla haalt uit met een fantastische trap. Aizpurúa heeft problemen om de bal te vangen. Antkowiak onderschept slim de pass. Antkowiak schiet op doel. Feick werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rzeszów UTD - A.C Deportiva 6:1

75e minuut.
Modan probeert naar een medespeler te passen. Vulama rent richting de bal. Vulama passt de bal met de wreef. Antkowiak rent richting de bal. Antkowiak schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rzeszów UTD - A.C Deportiva 7:1

79e minuut.
Modan passt de bal zonder na te denken. Liptok is nu in balbezit. Liptok passt de bal met de wreef. Antkowiak rent richting de bal. Antkowiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rzeszów UTD - A.C Deportiva 8:1

80e minuut.
Vulama met een snelle inworp. Jacquet is nu in balbezit. Jacquet speelt de bal door. Mandla is nu in balbezit. Mandla haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Jacquet kopt de bal weg. Klungelig pakt Vulama de bal. Mandla is nu in balbezit. Mandla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rzeszów UTD - A.C Deportiva 9:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rzeszów UTD 29%, A.C Deportiva 71%.
Rzeszów UTD - A.C Deportiva 9:1