Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cozumel FKS 1939 STAL MIELEC**
def Tactiek kosa
42% Balbezit 58%
62% Spel op eigen helft 38%
2 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
33.9 gemiddelde waardering 47.8
adequate Schieten very good
average Passen good
weak Verdedigen very good


19e minuut.
Tarrodi onderschept slim de pass. Tarrodi met een sublieme pass. Kułyk rent richting de bal. Kułyk draait met de bal, schiet en ... Faliński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cozumel - FKS 1939 STAL MIELEC** 0:1

20e minuut.
Kominek met een sublieme pass. Klungelig pakt Domján de bal. Domján geeft een lange en hoge pass. Bălănescu rent richting de bal. Bălănescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Bălănescu is nu in balbezit. Pitry met een sublieme pass. Kubisz geeft de bal voor. Daar is Bălănescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bălănescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cozumel - FKS 1939 STAL MIELEC** 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cozumel 67%, FKS 1939 STAL MIELEC** 33%.
Cozumel - FKS 1939 STAL MIELEC** 0:2

46e minuut.
Stono komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Bălănescu is nu in balbezit. Tarrodi is nu in balbezit. Klungelig pakt Kułyk de bal. Bălănescu is nu in balbezit. Bălănescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Na een snelle pass probeert Bielicki de bal onder controle te krijgen. Quintijn is nu in balbezit. Quintijn speelt de bal door. Kułyk rent richting de bal. Kułyk draait met de bal, schiet en ... Faliński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Stono is nu in balbezit. Pletosu is nu in balbezit. Pletosu geeft een hoge lob. Bălănescu kan de bal niet met de borst controleren. Bălănescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cozumel - FKS 1939 STAL MIELEC** 0:3

61e minuut.
Pletosu geeft de bal voor. Truszkowski probeert de bal aan de voet te houden. Bălănescu is nu in balbezit. Bălănescu haalt uit met een fantastische trap. Faliński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cozumel - FKS 1939 STAL MIELEC** 0:4

65e minuut.
Kubisz probeert de bal aan de voet te houden. Bălănescu is nu in balbezit. Truszkowski begaat een overtreding. Truszkowski krijgt een gele kaart. Bălănescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tarrodi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bălănescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Bălănescu rent richting de bal. Pitry verovert de bal door een tackle van achteren. Pitry met een sublieme pass. Tarrodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarrodi geeft een hoge lob. Faliński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Spirin is nu in balbezit. Tarrodi onderschept slim de pass. Tarrodi probeert naar een medespeler te passen. Bălănescu rent richting de bal. Bălănescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Masztajer passt de bal in één keer door. Pilarz rent richting de bal. Stono maakt een afschuwelijke overtreding. Stono krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cozumel 58%, FKS 1939 STAL MIELEC** 42%.
Cozumel - FKS 1939 STAL MIELEC** 0:4