Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Niedźwiedź Białystok KS SAN Wrzawy
352 Tactiek SANI
46% Balbezit 54%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
26.8 gemiddelde waardering 45.1
weak Schieten good
poor Passen good
weak Verdedigen good


3e minuut.
Grümpi bereikt de bal nog maar net als eerste. Grümpi passt de bal met de wreef. Peters kan de bal niet met de borst controleren. Peters draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Niedźwiedź Białystok - KS SAN Wrzawy 0:1

13e minuut.
Ledvina rent richting de bal. Ledvina passt de bal in één keer door. Peters rent richting de bal. Peters schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Niedźwiedź Białystok - KS SAN Wrzawy 0:2

14e minuut.
Łaski bereikt de bal nog maar net als eerste. Peters is nu in balbezit. Peters passt de bal zonder na te denken. Skrzypkowski rent richting de bal. Skrzypkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Niedźwiedź Białystok - KS SAN Wrzawy 0:3

19e minuut.
Ledvina kopt de bal weg. Ledvina kan de bal niet met de borst controleren. Ledvina passt de bal zonder na te denken. Peters is nu in balbezit. Peters schiet op doel. Abadan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Grümpi verovert de bal door een tackle van achteren. Grümpi met een sublieme pass. Peters rent richting de bal. Peters draait met de bal, schiet en ... Abadan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niedźwiedź Białystok - KS SAN Wrzawy 0:4

27e minuut.
Klungelig pakt Łaski de bal. Grümpi is nu in balbezit. Grümpi speelt de bal door. Peters bereikt de bal nog maar net als eerste. Peters haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Chiţa is nu in balbezit. Chiţa geeft een hoge lob. Skrzypkowski kopt de bal weg. Peters rent richting de bal. Peters haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Chiţa probeert naar een medespeler te passen. Grümpi bereikt de bal nog maar net als eerste. Grümpi passt de bal in één keer door. Skrzypkowski rent richting de bal. Skrzypkowski schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niedźwiedź Białystok - KS SAN Wrzawy 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niedźwiedź Białystok 73%, KS SAN Wrzawy 27%.
Niedźwiedź Białystok - KS SAN Wrzawy 0:5

50e minuut.
Na een snelle pass probeert Konopski de bal onder controle te krijgen. Chiţa rent richting de bal. Chiţa geeft de bal voor. Skrzypkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzypkowski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Peters is nu in balbezit. Met opzet legt Ciapalski zijn tegenspeler op de grond. Peters raakt geblesseerd tijdens het duel. Grümpi wilt de vrije trap nemen. Daar is Chiţa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wołczyk is nu in balbezit. Chiţa onderschept slim de pass. Chiţa geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Na een snelle pass probeert Fudała de bal onder controle te krijgen. Grümpi met een sublieme pass. Daar is Skrzypkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skrzypkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Niedźwiedź Białystok - KS SAN Wrzawy 0:6

63e minuut.
Szrajda passt de bal zonder na te denken. Szeremet bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledvina maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Ledvina moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Ledvina schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

64e minuut.
Grümpi onderschept slim de pass. Grümpi speelt de bal door. Klungelig pakt Peters de bal. Skrzypkowski is nu in balbezit. Skrzypkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Răducan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Krumov komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Łaski kan de bal niet met de borst controleren. Grümpi rent richting de bal. Grümpi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Peters de bal. Peters haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Chiţa heeft problemen om de bal te vangen. Grümpi is nu in balbezit. Grümpi passt de bal in één keer door. Skrzypkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzypkowski schiet op doel. Abadan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Grümpi probeert naar een medespeler te passen. Skrzypkowski heeft problemen om de bal te vangen. Fudała bereikt de bal nog maar net als eerste. Grümpi onderschept slim de pass. Grümpi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niedźwiedź Białystok - KS SAN Wrzawy 0:7

73e minuut.
Chiţa speelt de bal door. Skrzypkowski speelt de bal door. Grümpi speelt de bal door. Peters heeft problemen om de bal te vangen. Peters draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Skrzypkowski met een sublieme pass. Dulski rent richting de bal. Dulski passt de bal zonder na te denken. Grümpi bereikt de bal nog maar net als eerste. Grümpi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Klungelig pakt Grümpi de bal. Grümpi met een sublieme pass. Skrzypkowski rent richting de bal. Skrzypkowski draait met de bal, schiet en ... Abadan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niedźwiedź Białystok - KS SAN Wrzawy 0:8

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chiţa met de inworp. Grümpi geeft een lange en hoge pass. Daar is Peters, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peters draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Niedźwiedź Białystok - KS SAN Wrzawy 0:9

86e minuut.
Daar is Bal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grümpi onderschept slim de pass. Chiţa met een sublieme pass. Skrzypkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzypkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niedźwiedź Białystok 80%, KS SAN Wrzawy 20%.
Niedźwiedź Białystok - KS SAN Wrzawy 0:9