Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS SPORT WIELUŃ FC Gdynia
4-4-2 Tactiek atak2+1
54% Balbezit 46%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
58.8 gemiddelde waardering 57.5
zeer goed Schieten uitstekend
goed Passen solide
formidabel Verdedigen zeer goed


13e minuut.
Neběhal onderschept slim de pass. Neběhal passt de bal zonder na te denken. Kobayashi rent richting de bal. Kobayashi geeft de bal voor. Passer maakt een snoekduik en kopt de bal. Cyra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Haciej bereikt de bal nog maar net als eerste. Haciej schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS SPORT WIELUŃ - FC Gdynia 0:1

28e minuut.
Haciej bereikt de bal nog maar net als eerste. Rózsa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Haciej is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Passer kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
KS SPORT WIELUŃ - FC Gdynia 0:2

40e minuut.
Manresa verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Bělohoubek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Haciej rent richting de bal. Haciej haalt uit met een fantastische trap. Cyra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Passer springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Kajzerka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kajzerka geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Dworski de bal onder controle te krijgen. Kobusinski is nu in balbezit. Kobusinski geeft een lange en hoge pass. Havel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS SPORT WIELUŃ 56%, FC Gdynia 44%.
KS SPORT WIELUŃ - FC Gdynia 0:2

49e minuut.
Passer rent richting de bal. Passer passt de bal met de wreef. Haciej bereikt de bal nog maar net als eerste. Haciej schiet op doel. Cyra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS SPORT WIELUŃ - FC Gdynia 0:3

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dworski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Galsgaard probeert naar een medespeler te passen. Passer bereikt de bal nog maar net als eerste. Passer draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Cyra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Havel met een sublieme pass. Bělohoubek kopt de bal weg. Kobayashi speelt de bal door. Passer is nu in balbezit. Passer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Citko komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Ragoževičius geeft de bal voor. Neběhal verovert de bal door een tackle van achteren. Strejlau geeft de bal voor. Citko is nu in balbezit. Citko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Passer is nu in balbezit. Kobayashi rent richting de bal. Kobayashi passt de bal in één keer door. Haciej is nu in balbezit. Haciej haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Bermúdez verovert de bal door een tackle van achteren. Kobusinski verovert de bal door een tackle van achteren. Kobusinski geeft de bal voor. Strejlau is nu in balbezit. Strejlau draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS SPORT WIELUŃ 47%, FC Gdynia 53%.
KS SPORT WIELUŃ - FC Gdynia 0:3