Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Gdynia KS SPORT WIELUŃ
atak2+1 Tactiek 4-4-2
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
12 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.7 gemiddelde waardering 60.3
excellent Schieten formidable
very good Passen good
excellent Verdedigen very good


4e minuut.
Tollebeek passt de bal in één keer door. Stanishev rent richting de bal. Stanishev passt de bal in één keer door. Cominges bereikt de bal nog maar net als eerste. Cominges draait met de bal, schiet en ... Havel bokst de bal weg.

5e minuut.
Turchi kopt de bal weg. Bošić is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Bělohoubek ... Strafschop! Bošić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cominges neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Havel bokst de bal weg.

8e minuut.
Kajzerka rent richting de bal. Kajzerka geeft de bal voor. Cominges bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanishev bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanishev draait met de bal, schiet en ... Havel bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Haciej rent richting de bal. Passer bereikt de bal nog maar net als eerste. Turchi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Turchi krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Samir is nu in balbezit. Stanishev onderschept slim de pass. Stanishev speelt de bal door. Cominges is nu in balbezit. Cominges haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Tollebeek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tollebeek speelt de bal door. Stanishev rent richting de bal. Bošić is nu in balbezit. Bošić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Cyra probeert naar een medespeler te passen. Samir speelt de bal door. Passer bereikt de bal nog maar net als eerste. Passer draait met de bal, schiet en ... Cyra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdynia - KS SPORT WIELUŃ 1:0

39e minuut.
Czerniec verovert de bal door een tackle van achteren. Manresa heeft problemen om de bal te vangen. Manresa probeert naar een medespeler te passen. Bošić is nu in balbezit. Bošić geeft een lange en hoge pass. Paal!

45e minuut.
Bošić passt de bal in één keer door. Cominges rent richting de bal. Galsgaard tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Galsgaard krijgt een gele kaart. Cominges is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stanishev zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cominges springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gdynia 62%, KS SPORT WIELUŃ 38%.
FC Gdynia - KS SPORT WIELUŃ 1:0

48e minuut.
Cyra kopt de bal weg. Inworp. Samir met de inworp. Passer bereikt de bal nog maar net als eerste. Passer haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Kajzerka probeert naar een medespeler te passen. Stanishev speelt de bal door. Cominges rent richting de bal. Cominges schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Gdynia - KS SPORT WIELUŃ 1:1

56e minuut.
Turchi passt de bal in één keer door. Kajzerka bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Neběhal zijn tegenspeler op de grond. Neběhal krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Kajzerka heeft problemen om de bal te vangen. Bělohoubek verovert de bal door een tackle van achteren. Bělohoubek speelt de bal door. Haciej rent richting de bal. Haciej met een sublieme pass. Cyra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Inworp. Świercz komt het veld opgelopen. Bělohoubek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Haciej bereikt de bal nog maar net als eerste. Haciej haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Fronczewski probeert naar een medespeler te passen. Neběhal rent richting de bal. Świercz maakt een afschuwelijke overtreding. Świercz krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Galsgaard speelt de bal door. Bělohoubek rent richting de bal. Bělohoubek passt de bal met de wreef. Haciej rent richting de bal. Haciej haalt uit met een fantastische trap. Cyra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Samir met een snelle inworp. Passer rent richting de bal. Passer schiet op doel. Haciej maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdynia - KS SPORT WIELUŃ 2:1

75e minuut.
Galsgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Galsgaard passt de bal in één keer door. Passer is nu in balbezit. Daar is Passer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Passer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Turchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sỹ Hoàng onderschept slim de pass. Stanishev rent richting de bal. Sỹ Hoàng verovert de bal door een tackle van achteren. Sỹ Hoàng schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Klungelig pakt Bělohoubek de bal. Bělohoubek passt de bal in één keer door. Passer rent richting de bal. Passer draait met de bal, schiet en ... Cyra werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdynia - KS SPORT WIELUŃ 3:1

85e minuut.
Sỹ Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Sỹ Hoàng probeert naar een medespeler te passen. Haciej is nu in balbezit. Daar is Haciej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haciej schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Fronczewski probeert de bal met de borst te controleren. Fronczewski probeert naar een medespeler te passen. Bělohoubek met een sublieme pass. Haciej is nu in balbezit. Haciej schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gdynia 47%, KS SPORT WIELUŃ 53%.
FC Gdynia - KS SPORT WIELUŃ 3:1