Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS Korytnica AVIA Świdnik
kominacje alpejs Tactiek By Antos
53% Balbezit 47%
62% Spel op eigen helft 38%
2 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
47.6 gemiddelde waardering 44
good Schieten very good
good Passen very good
good Verdedigen very good


1e minuut.
Serebrennikov passt de bal zonder na te denken. Stolarek rent richting de bal. Yongyi rent richting de bal. Peña onderschept slim de pass. Peña passt de bal in één keer door. Đình Hải probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Mencik bereikt de bal nog maar net als eerste. Geantă onderschept slim de pass. Geantă probeert naar een medespeler te passen. Hiên bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiên schiet op doel. Đình Hải bokst de bal weg. Stolarek is nu in balbezit. Stolarek schiet op doel. Đình Hải kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stolarek geeft een hoge lob. Hiên maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Mencik rent richting de bal. Stolarek verovert de bal door een tackle van achteren. Stolarek speelt de bal door. Serebrennikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Serebrennikov haalt uit met een fantastische trap. Đình Hải verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Korytnica - AVIA Świdnik 0:1

15e minuut.
Spataro bereikt de bal nog maar net als eerste. Spataro speelt de bal door. Serebrennikov rent richting de bal. Serebrennikov draait met de bal, schiet en ... Đình Hải probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Korytnica - AVIA Świdnik 0:2

19e minuut.
Buil rent richting de bal. Constantin verovert de bal door een tackle van achteren. Constantin geeft een hoge lob. Hiên is nu in balbezit. Hiên haalt uit met een fantastische trap. Đình Hải kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Na een snelle pass probeert Konkel de bal onder controle te krijgen. Stolarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolarek passt de bal met de wreef. Serebrennikov is nu in balbezit. Serebrennikov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Peña kopt de bal weg. Klungelig pakt Geantă de bal. Geantă geeft een lange en hoge pass. Stolarek kopt de bal weg. Klungelig pakt Konkel de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Korytnica - AVIA Świdnik 0:3

33e minuut.
Yongyi is nu in balbezit. Yongyi passt de bal zonder na te denken. Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Peña geeft een hoge lob. Stolarek krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Doeltrap. Đình Hải trapt de bal weg. Buil kopt de bal weg. Korbut rent richting de bal. Korbut haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Branecki passt de bal met de wreef. Hiên bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiên passt de bal met de wreef. Serebrennikov rent richting de bal. Serebrennikov schiet op doel. Đình Hải bokst de bal weg.

38e minuut.
Hammer verovert de bal door een tackle van achteren. Geantă onderschept slim de pass. Geantă met een sublieme pass. Daar is Serebrennikov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serebrennikov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Đình Hải speelt de bal door. Korbut rent richting de bal. Korbut passt de bal met de wreef. Buil bereikt de bal nog maar net als eerste. Buil schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Korytnica 67%, AVIA Świdnik 33%.
MKS Korytnica - AVIA Świdnik 0:3

46e minuut.
Clohessy komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Geantă met een sublieme pass. Hiên rent richting de bal. Hiên passt de bal met de wreef. Serebrennikov is nu in balbezit. Serebrennikov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Geantă rent richting de bal. Geantă met een sublieme pass. Daar is Hiên, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hiên draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Serebrennikov geeft de bal voor. Konkel controleert de bal met de borst. Peña speelt de bal door. Hiên bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiên schiet op doel. Đình Hải bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Spataro raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kicuła komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Yongyi onderschept slim de pass. Peña verovert de bal door een tackle van achteren. Peña passt de bal in één keer door. Serebrennikov rent richting de bal. Serebrennikov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

89e minuut.
Peña geeft een lange en hoge pass. Hiên is nu in balbezit. Hiên passt de bal zonder na te denken. Serebrennikov rent richting de bal. Serebrennikov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Korytnica 57%, AVIA Świdnik 43%.
MKS Korytnica - AVIA Świdnik 0:3