Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AVIA Świdnik MKS Korytnica
By Antos Tactiek kominacje alpejs
46% Balbezit 54%
44% Spel op eigen helft 56%
19 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
47.5 gemiddelde waardering 48.2
solid Schieten good
solid Passen good
very good Verdedigen good


14e minuut.
Dumpis geeft de bal voor. Serebrennikov kopt de bal weg. Klungelig pakt Konkel de bal. Hiên is nu in balbezit. Hiên draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AVIA Świdnik - MKS Korytnica 1:0

19e minuut.
Klungelig pakt Ruiz Otxoa de bal. Ruiz Otxoa geeft de bal voor. Hammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hammer schiet op doel. Lean probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Mencik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mencik passt de bal in één keer door. Serebrennikov controleert de bal met de borst. Serebrennikov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AVIA Świdnik - MKS Korytnica 2:0

40e minuut.
Geantă is nu in balbezit. Geantă passt de bal in één keer door. Stolarek is nu in balbezit. Stolarek schiet op doel. Đình Hải maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AVIA Świdnik - MKS Korytnica 3:0

41e minuut.
Alcocer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Geantă rent richting de bal. Geantă geeft de bal voor. Stolarek maakt een snoekduik en kopt de bal. Đình Hải maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AVIA Świdnik - MKS Korytnica 4:0

43e minuut.
Bugarin rent richting de bal. Stolarek onderschept slim de pass. Stolarek probeert naar een medespeler te passen. Hiên bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiên schiet op doel. Đình Hải bokst de bal weg.

45e minuut.
Buitenspel voor Serebrennikov. Goede buitenspelval van de verdediging. Durbel komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AVIA Świdnik 46%, MKS Korytnica 54%.
AVIA Świdnik - MKS Korytnica 4:0

47e minuut.
Klungelig pakt Van Massenhove de bal. Revelli geeft de bal voor. Hiên rent richting de bal. Hiên haalt uit met een fantastische trap. Đình Hải werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AVIA Świdnik - MKS Korytnica 5:0

51e minuut.
Geantă kopt de bal weg. Serebrennikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Serebrennikov passt de bal in één keer door. Stolarek heeft problemen om de bal te vangen. Stolarek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

59e minuut.
Daar is Stolarek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hiên rent richting de bal. Stolarek rent richting de bal. Stolarek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Peña speelt de bal door. Stolarek rent richting de bal. Serebrennikov is nu in balbezit. Serebrennikov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Pajarón rent richting de bal. Pajarón geeft de bal voor. Hiên probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hammer rent richting de bal. Hammer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Dumpis bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Buil. Dumpis raakt geblesseerd tijdens het duel. Dumpis met een snel genomen vrije trap. Hiên rent richting de bal. Hiên schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Daar is Peña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spataro is nu in balbezit. Spataro geeft de bal voor. Hammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hammer haalt uit met een fantastische trap. Durbel bokst de bal weg. Buil bereikt de bal nog maar net als eerste. Buil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AVIA Świdnik - MKS Korytnica 5:1

81e minuut.
Dumpis rent richting de bal. Dumpis speelt de bal door. Geantă probeert naar een medespeler te passen. Stolarek is nu in balbezit. Stolarek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Branecki geeft een hoge lob. Inworp. Spataro met de inworp. Van Massenhove bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Massenhove geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Daar is Yongyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Geantă probeert naar een medespeler te passen. Stolarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiên is nu in balbezit. Hiên draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Hiên kopt de bal weg. Mencik bereikt de bal nog maar net als eerste. Geantă is nu in balbezit. Geantă geeft een hoge lob. Stolarek springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AVIA Świdnik - MKS Korytnica 6:1

89e minuut.
Peña probeert de bal met de borst te controleren. Van Massenhove probeert naar een medespeler te passen. Geantă probeert naar een medespeler te passen. Hiên rent richting de bal. Hiên draait met de bal, schiet en ... Đình Hải verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Konkel de bal. Pajarón bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolarek is nu in balbezit. Stolarek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Bugarin rent richting de bal. Geantă verovert de bal door een tackle van achteren. Geantă met een sublieme pass. Hiên rent richting de bal. Hiên haalt uit met een fantastische trap. Đình Hải verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AVIA Świdnik 43%, MKS Korytnica 57%.
AVIA Świdnik - MKS Korytnica 6:1