Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Legia Cwks Południowi Kolarze
352 Tactiek normalna
52% Balbezit 48%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
45 gemiddelde waardering 48.6
goed Schieten zeer goed
matig Passen goed
goed Verdedigen solide


5e minuut.
Cavalcante met een sublieme pass. Urrutia met een sublieme pass. Mikloško rent richting de bal. Mikloško schiet op doel. Uršić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Cwks - Południowi Kolarze 0:1

23e minuut.
Gornakov verovert de bal door een tackle van achteren. Gornakov geeft de bal voor. Mikloško bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikloško schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Kohan is nu in balbezit. Rosenior onderschept slim de pass. Rosenior speelt de bal door. Mikloško is nu in balbezit. Mikloško draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Palonek geeft een hoge lob. Utkan kopt de bal weg. Urrutia geeft een hoge lob. Mikloško is nu in balbezit. Mikloško haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Utkan kopt de bal weg. Klungelig pakt Damert de bal. Rosenior met een sublieme pass. Daar is Mikloško, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mikloško schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Rosenior bereikt de bal nog maar net als eerste. Magaña rent richting de bal. Mikloško onderschept slim de pass. Rosenior rent richting de bal. Rosenior haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mikloško rent richting de bal. Mikloško draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Cwks - Południowi Kolarze 0:2

39e minuut.
Nyagolov passt de bal zonder na te denken. Magaña probeert naar een medespeler te passen. Romanczewski speelt de bal door. Klungelig pakt Kykal de bal. Kykal schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legia Cwks 59%, Południowi Kolarze 41%.
Legia Cwks - Południowi Kolarze 0:2

46e minuut.
Palonek rent richting de bal. Urrutia is nu in balbezit. Tömösi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tömösi krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Nyagolov passt de bal met de wreef. Urrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrutia passt de bal zonder na te denken. Rosenior heeft problemen om de bal te vangen. Rosenior haalt uit met een fantastische trap. Uršić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Cavalcante neemt de hoekschop. Mikloško probeert naar een medespeler te passen. Rosenior is nu in balbezit. Rosenior haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Cwks - Południowi Kolarze 0:3

56e minuut.
Kykal rent richting de bal. Kykal geeft de bal voor. Tömösi rent richting de bal. Tömösi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Damert kopt de bal weg. Gornakov is nu in balbezit. Gornakov geeft een hoge lob. Rosenior is nu in balbezit. Rosenior haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Urrutia passt de bal met de wreef. Niewierowski rent richting de bal. Niewierowski passt de bal zonder na te denken. Rosenior is nu in balbezit. Rosenior draait met de bal, schiet en ... Uršić bokst de bal weg.

70e minuut.
Kohan rent richting de bal. Urrutia onderschept slim de pass. Urrutia speelt de bal door. Rosenior is nu in balbezit. Rosenior draait met de bal, schiet en ... Uršić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Cwks - Południowi Kolarze 0:4

72e minuut.
Nyagolov is nu in balbezit. Nyagolov passt de bal in één keer door. Rosenior rent richting de bal. Rosenior draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Cwks - Południowi Kolarze 0:5

78e minuut.
Urrutia geeft een lange en hoge pass. Puerto probeert de bal met de borst te controleren. Mikloško rent richting de bal. Mikloško draait met de bal, schiet en ... Uršić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Cwks - Południowi Kolarze 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legia Cwks 57%, Południowi Kolarze 43%.
Legia Cwks - Południowi Kolarze 0:6