Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Strzelec Dąbrowica Matek Team
Normal Tactiek 442
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
17 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.3 gemiddelde waardering 30.5
goed Schieten zwak
redelijk Passen zwak
redelijk Verdedigen zwak


1e minuut.
Karpuzov speelt de bal door. Ciobănescu heeft problemen om de bal te vangen. Ciobănescu passt de bal met de wreef. Karpuzov bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpuzov schiet op doel. Jorquera Fortia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Mensah passt de bal met de wreef. Ciobănescu rent richting de bal. Met opzet legt Dink zijn tegenspeler op de grond. Ciobănescu moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Ciobănescu kan niet meer verder spelen. Drajer komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Karpuzov neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Budovinszky is nu in balbezit. Budovinszky passt de bal zonder na te denken. Espinal is nu in balbezit. Alencevičius rent richting de bal. Alencevičius draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Kiiskilä geeft een lange en hoge pass. Daar is Milevoj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Froment speelt de bal door. Karpuzov is nu in balbezit. Karpuzov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Froment met een sublieme pass. Drajer rent richting de bal. Chorekyan is nu in balbezit. Drajer verovert de bal door een tackle van achteren. Drajer draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

12e minuut.
Goga probeert naar een medespeler te passen. Pardeza bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardeza speelt de bal door. Karpuzov rent richting de bal. Karpuzov draait met de bal, schiet en ... Jorquera Fortia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Drajer is nu in balbezit. Alencevičius speelt de bal door. Pardeza probeert naar een medespeler te passen. Karpuzov rent richting de bal. Karpuzov haalt uit met een fantastische trap. Jorquera Fortia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Chorekyan de bal. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Dink bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpuzov onderschept slim de pass. Karpuzov met een sublieme pass. Klungelig pakt Drajer de bal. Drajer schiet op doel. Jorquera Fortia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Strzelec Dąbrowica - Matek Team 1:0

28e minuut.
Collard bereikt de bal nog maar net als eerste. Collard passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Espinal de bal. Espinal schiet op doel. Magdziarz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Strzelec Dąbrowica - Matek Team 1:1

30e minuut.
Chorekyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chorekyan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mensah met een snelle inworp. Karpuzov geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Strzelec Dąbrowica 41%, Matek Team 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Strzelec Dąbrowica - Matek Team 1:1

49e minuut.
Dink controleert de bal met de borst. Karpuzov onderschept slim de pass. Drajer is nu in balbezit. Karpuzov is nu in balbezit. Karpuzov draait met de bal, schiet en ... Jorquera Fortia bokst de bal weg.

55e minuut.
Doeltrap. Magdziarz trapt de bal weg. Klungelig pakt Grzywiński de bal. Pavličević onderschept slim de pass. Mensah geeft de bal voor. Jorquera Fortia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Kärcher geeft de bal voor. Mensah is nu in balbezit. Mensah passt de bal met de wreef. Karpuzov bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpuzov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Doeltrap. Jorquera Fortia trapt de bal weg van het doel. Goga kopt de bal weg. Espinal is nu in balbezit. Espinal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Strzelec Dąbrowica - Matek Team 1:2

72e minuut.
Collard bereikt de bal nog maar net als eerste. Collard geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Goga met de inworp. Grzywiński geeft een lange en hoge pass. Magdziarz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Froment speelt de bal door. Drajer rent richting de bal. Karpuzov is nu in balbezit. Drajer bereikt de bal nog maar net als eerste. Drajer schiet op doel. Jorquera Fortia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Strzelec Dąbrowica 38%, Matek Team 62%.
Strzelec Dąbrowica - Matek Team 1:2