Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Gdynia AVIA Świdnik
atak2+1 Tactiek By Antos
58% Balbezit 42%
38% Spel op eigen helft 62%
8 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 6
57.1 gemiddelde waardering 45.8
zeer goed Schieten redelijk
solide Passen solide
zeer goed Verdedigen zeer goed


15e minuut.
Revelli probeert naar een medespeler te passen. Sỹ Hoàng rent richting de bal. Passer rent richting de bal. Passer haalt uit met een fantastische trap. Voiculescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Daar is Bělohoubek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Constantin is nu in balbezit. Bělohoubek verovert de bal door een tackle van achteren. Bělohoubek geeft een hoge lob. Sỹ Hoàng kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Branecki met een harde bal richting middenveld. Hiên probeert naar een medespeler te passen. Serebrennikov rent richting de bal. Serebrennikov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdynia - AVIA Świdnik 0:1

33e minuut.
Haciej passt de bal in één keer door. Samir speelt de bal door. Passer is nu in balbezit. Passer schiet op doel. Lean probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Gdynia - AVIA Świdnik 1:1

37e minuut.
Galsgaard speelt de bal door. Sỹ Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Sỹ Hoàng speelt de bal door. Passer bereikt de bal nog maar net als eerste. Passer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Inworp. Durbel komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gdynia 41%, AVIA Świdnik 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Gdynia - AVIA Świdnik 1:1

65e minuut.
Klungelig pakt Geantă de bal. Sỹ Hoàng speelt de bal door. Galsgaard geeft de bal voor. Haciej rent richting de bal. Haciej geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Constantin geeft een lange en hoge pass. Alcocer heeft problemen om de bal te vangen. Passer is nu in balbezit. Passer haalt uit met een fantastische trap. Durbel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdynia - AVIA Świdnik 2:1

76e minuut.
Passer passt de bal met de wreef. Daar is Bělohoubek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bělohoubek passt de bal in één keer door. Passer rent richting de bal. Passer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Samir heeft problemen om de bal te vangen. Samir probeert naar een medespeler te passen. Bělohoubek is nu in balbezit. Bělohoubek geeft de bal voor. Haciej kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gdynia 35%, AVIA Świdnik 65%.
FC Gdynia - AVIA Świdnik 2:1