Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS Korytnica KS SPORT WIELUŃ
kominacje alpejs Tactiek 4-4-2
44% Balbezit 56%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44.8 gemiddelde waardering 56.2
goed Schieten formidabel
redelijk Passen redelijk
goed Verdedigen zeer goed


9e minuut.
Pełczyński is nu in balbezit. Pełczyński passt de bal met de wreef. Strejlau rent richting de bal. Strejlau draait met de bal, schiet en ... Đình Hải maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Korytnica - KS SPORT WIELUŃ 0:1

14e minuut.
Bugarin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rousseaux komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Pełczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Rousseaux tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pełczyński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ragoževičius zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Strejlau springt en kopt de bal. Paal!

25e minuut.
Ragoževičius passt de bal in één keer door. Fronczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fronczewski probeert naar een medespeler te passen. Strejlau bereikt de bal nog maar net als eerste. Strejlau draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Rózsa onderschept slim de pass. Rózsa probeert naar een medespeler te passen. Ragoževičius probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Strejlau bereikt de bal nog maar net als eerste. Strejlau probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cominges rent richting de bal. Cominges draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Korytnica - KS SPORT WIELUŃ 0:2

36e minuut.
Cominges kopt de bal weg. Pełczyński is nu in balbezit. Pełczyński met een sublieme pass. Cominges rent richting de bal. Cominges haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Manresa geeft een hoge lob. Reguła is nu in balbezit. Cominges is nu in balbezit. Cominges schiet op doel. Đình Hải werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Korytnica - KS SPORT WIELUŃ 0:3

44e minuut.
Strejlau is nu in balbezit. Strejlau geeft een hoge lob. Cominges rent richting de bal. Cominges haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Korytnica - KS SPORT WIELUŃ 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Korytnica 55%, KS SPORT WIELUŃ 45%.
MKS Korytnica - KS SPORT WIELUŃ 0:4

53e minuut.
Hammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Massenhove is nu in balbezit. Van Massenhove passt de bal met de wreef. Korbut bereikt de bal nog maar net als eerste. Korbut haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Cominges rent richting de bal. Cominges passt de bal zonder na te denken. Strejlau rent richting de bal. Strejlau haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Korytnica - KS SPORT WIELUŃ 0:5

57e minuut.
Strejlau speelt de bal door. Rousseaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Rousseaux speelt de bal door. Korbut bereikt de bal nog maar net als eerste. Korbut draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Inworp. Rousseaux zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Van Massenhove rent richting de bal. Van Massenhove geeft een lange en hoge pass. Korbut probeert de bal met de borst te controleren.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Doeltrap. Citko komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Mencik kopt de bal weg. Rousseaux heeft problemen om de bal te vangen. Citko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Citko krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Yongyi rent richting de bal. Kajzerka verovert de bal door een tackle van achteren. Kajzerka met een sublieme pass. Hammer rent richting de bal. Hammer haalt uit met een fantastische trap. Cyra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Ragoževičius speelt de bal door. Citko rent richting de bal. Citko passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Strejlau de bal. Strejlau draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Ragoževičius rent richting de bal. Ragoževičius geeft een hoge lob. Citko bereikt de bal nog maar net als eerste. Citko draait met de bal, schiet en ... Đình Hải maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Korytnica - KS SPORT WIELUŃ 0:6

86e minuut.
Ragoževičius onderschept slim de pass. Ragoževičius passt de bal zonder na te denken. Daar is Citko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Citko draait met de bal, schiet en ... Đình Hải werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Korytnica - KS SPORT WIELUŃ 0:7

88e minuut.
Yongyi geeft een lange en hoge pass. Korbut rent richting de bal. Czerniec legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Czerniec krijgt een gele kaart. Korbut is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hammer neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Korytnica 46%, KS SPORT WIELUŃ 54%.
MKS Korytnica - KS SPORT WIELUŃ 0:7