Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS SPORT WIELUŃ MKS Korytnica
4-4-2 Tactiek kominacje alpejs
56% Balbezit 44%
44% Spel op eigen helft 56%
24 Doelpogingen 13
6 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.7 gemiddelde waardering 46.8
uitstekend Schieten goed
goed Passen goed
solide Verdedigen goed


4e minuut.
Tollebeek probeert naar een medespeler te passen. Stanishev rent richting de bal. Stanishev passt de bal met de wreef. Świercz is nu in balbezit. Świercz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Manresa passt de bal in één keer door. Daar is Van Massenhove, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Massenhove speelt de bal door. Buil rent richting de bal. Buil draait met de bal, schiet en ... Cyra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS SPORT WIELUŃ - MKS Korytnica 0:1

11e minuut.
Tollebeek passt de bal met de wreef. Cominges is nu in balbezit. Cominges geeft de bal voor. Świercz bereikt de bal nog maar net als eerste. Świercz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Ruiz Otxoa verovert de bal door een tackle van achteren. Fronczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fronczewski passt de bal zonder na te denken. Cominges bereikt de bal nog maar net als eerste. Cominges schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Fronczewski passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bugarin met een snelle inworp. Ruiz Otxoa rent richting de bal. Ruiz Otxoa geeft de bal voor. Cyra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Czerniec probeert de bal aan de voet te houden. Hammer rent richting de bal. Hammer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS SPORT WIELUŃ - MKS Korytnica 0:2

17e minuut.
Tollebeek heeft problemen om de bal te vangen. Tollebeek passt de bal zonder na te denken. Kajzerka probeert naar een medespeler te passen. Świercz is nu in balbezit. Świercz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Tollebeek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tollebeek passt de bal in één keer door. Cominges met een sublieme pass. Świercz rent richting de bal. Świercz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Doeltrap. Cyra met een harde bal richting middenveld. Ruiz Otxoa kopt de bal weg. Hammer is nu in balbezit. Hammer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Konkel bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanishev bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanishev passt de bal met de wreef. Cominges bereikt de bal nog maar net als eerste. Cominges schiet op doel. Đình Hải probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Mencik is nu in balbezit. Cominges onderschept slim de pass. Cominges passt de bal zonder na te denken. Świercz bereikt de bal nog maar net als eerste. Świercz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS SPORT WIELUŃ 48%, MKS Korytnica 52%.
KS SPORT WIELUŃ - MKS Korytnica 0:2

47e minuut.
Cominges kopt de bal weg. Klungelig pakt Pajarón de bal. Świercz verovert de bal door een tackle van achteren. Świercz draait met de bal, schiet en ... Đình Hải maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Kajzerka is nu in balbezit. Kajzerka speelt de bal door. Stanishev met een sublieme pass. Cominges rent richting de bal. Cominges draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Buil heeft problemen om de bal te vangen. Turchi begaat een overtreding. Buil raakt geblesseerd tijdens het duel. Bugarin met een snel genomen vrije trap. Hammer maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Cominges passt de bal met de wreef. Świercz is nu in balbezit. Konkel bereikt de bal nog maar net als eerste. Świercz onderschept slim de pass. Świercz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Đình Hải trapt de bal weg van het doel. Van Massenhove kopt de bal weg. Hammer is nu in balbezit. Hammer draait met de bal, schiet en ... Cyra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS SPORT WIELUŃ - MKS Korytnica 0:3

64e minuut.
Van Massenhove heeft problemen om de bal te vangen. Stanishev is nu in balbezit. Stanishev passt de bal met de wreef. Daar is Świercz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Świercz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Czerniec is nu in balbezit. Czerniec passt de bal met de wreef. Stanishev speelt de bal door. Świercz bereikt de bal nog maar net als eerste. Świercz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Klungelig pakt Świercz de bal. Świercz speelt de bal door. Stanishev is nu in balbezit. Stanishev geeft een hoge lob. Cominges krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Czerniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerniec geeft een lange en hoge pass. Konkel heeft problemen om de bal te vangen. Świercz bereikt de bal nog maar net als eerste. Świercz schiet op doel. Đình Hải verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS SPORT WIELUŃ - MKS Korytnica 1:3

77e minuut.
Fronczewski geeft een lange en hoge pass. Świercz kopt de bal weg. Cominges rent richting de bal. Cominges draait met de bal, schiet en ... Đình Hải werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS SPORT WIELUŃ - MKS Korytnica 2:3

86e minuut.
Stanishev passt de bal zonder na te denken. Świercz is nu in balbezit. Stanishev speelt de bal door. Cominges bereikt de bal nog maar net als eerste. Cominges schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS SPORT WIELUŃ - MKS Korytnica 3:3

87e minuut.
Hammer is nu in balbezit. Buil rent richting de bal. Świercz begaat een overtreding. Świercz krijgt een gele kaart. Buil raakt geblesseerd tijdens het duel. Yongyi met een snel genomen vrije trap. Hammer is nu in balbezit. Hammer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS SPORT WIELUŃ 41%, MKS Korytnica 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS SPORT WIELUŃ - MKS Korytnica 3:3