Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Matek Team Legia Cwks
442 Tactiek 352
42% Balbezit 58%
71% Spel op eigen helft 29%
8 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
30.9 gemiddelde waardering 46
matig Schieten solide
slecht Passen matig
matig Verdedigen goed


3e minuut.
Puerto passt de bal met de wreef. Damert bereikt de bal nog maar net als eerste. Damert probeert naar een medespeler te passen. Kykal rent richting de bal. Kykal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Camard rent richting de bal. Camard passt de bal zonder na te denken. Daar is Dink, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tömösi rent richting de bal. Tömösi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Budovinszky heeft problemen om de bal te vangen. Pļumpe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Budovinszky raakt geblesseerd tijdens het duel. Dink met een snel genomen vrije trap. Espinal rent richting de bal. Budovinszky is nu in balbezit. Budovinszky haalt uit met een fantastische trap. Uršić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Matek Team - Legia Cwks 1:0

16e minuut.
Tömösi passt de bal in één keer door. Pombal is nu in balbezit. Pombal met een sublieme pass. Kykal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kykal schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Milevoj geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Camard met een snelle inworp. Tömösi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tömösi haalt uit met een fantastische trap. Jorquera Fortia bokst de bal weg. Chorekyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Milevoj probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Camard neemt de hoekschop. Kykal rent richting de bal. Kykal schiet op doel. Jorquera Fortia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Kohan met een sublieme pass. Kykal is nu in balbezit. Kykal passt de bal zonder na te denken. Tömösi heeft problemen om de bal te vangen. Tömösi draait met de bal, schiet en ... Jorquera Fortia bokst de bal weg.

40e minuut.
Chorekyan geeft een lange en hoge pass. Kohan kopt de bal weg. Tömösi controleert de bal met de borst. Kykal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kykal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Pombal is nu in balbezit. Pombal met een sublieme pass. Milevoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Tömösi onderschept slim de pass. Tömösi geeft de bal voor. Jorquera Fortia bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Kykal rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Matek Team - Legia Cwks 1:1

43e minuut.
Chorekyan kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Milevoj de bal onder controle te krijgen. Alencevičius met een sublieme pass. Espinal rent richting de bal. Espinal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Daar is Pombal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pombal geeft een hoge lob. Milevoj heeft problemen om de bal te vangen. Tömösi is nu in balbezit. Tömösi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Matek Team 78%, Legia Cwks 22%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Matek Team - Legia Cwks 1:1

48e minuut.
Alencevičius is nu in balbezit. Alencevičius passt de bal met de wreef. Budovinszky is nu in balbezit. Budovinszky draait met de bal, schiet en ... Uršić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Matek Team - Legia Cwks 2:1

62e minuut.
Doeltrap. Utkan komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Goga met een sublieme pass. Magaña is nu in balbezit. Magaña passt de bal zonder na te denken. Kykal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kykal haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Alencevičius speelt de bal door. Budovinszky rent richting de bal. Budovinszky passt de bal met de wreef. Espinal rent richting de bal. Espinal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Milevoj verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Camard met een snelle inworp. Tömösi rent richting de bal. Tömösi geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Daar is Kykal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dink is nu in balbezit. Utkan onderschept slim de pass. Kykal rent richting de bal. Kykal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Matek Team 64%, Legia Cwks 36%.
Matek Team - Legia Cwks 2:1